x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Wandtegels

Tegels voor de wand worden vooral toegepast omdat ze goed bestand zijn tegen water en omdat ze goed schoongehouden kunnen worden. We zien daarom wandtegels in de badkamer, in het toilet en in keukens. Vroeger werd er vooral gekozen voor witte tegels omdat dit met schoon werd geassocieerd. Tegenwoordig zijn er vele kleuren en motieven en ook wordt afgestapt van het traditionele vierkante tegeltje waardoor de wandtegel niet meer puur functioneel, maar ook in belangrijke mate sfeerbepalend is. Houben Tegelwerken heeft wandtegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien.

Voor elke ruimte en stijl

Wandtegels worden niet uitsluitend gemaakt voor badkamers, toiletten en keukens. Er zijn tegenwoordig namelijk ook diverse wandtegels verkrijgbaar voor andere toepassingen in huis. Zo worden een portiek en de hal vaak betegeld aan de wand en ook rondom een open haard worden veelal wandtegels aangetroffen.

Wandtegels zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn langwerpige tegels, kleine tegeltjes, glad of mat, Italiaans of Hollands; het kan allemaal. De maat van wandtegels is ook bepalend voor de uitstraling. Zo maken grote tegels de ruimte optisch groter en geven een zeer luxe effect. Er wordt ook in toenemende mate gewerkt met combinaties. Een effen wand met hier en daar een designtegel of een effen wand met een strook mozaïektegels. Heel apart zijn ook de betegelde wanden waarbij het net lijkt of er een fresco op een egale betonnen muur is geschilderd. Combinaties van wandtegels met andere materialen wordt ook vaker gedaan. Vooral in keukens wordt veel gewerkt met verschillende materialen naast elkaar.

Ruim assortiment wandtegels

Houben Tegelwerken biedt een ruim assortiment wandtegels van uitstekende kwaliteit. U kiest de tegels uit ons assortiment en wij betegelen direct uw toilet, badkamer, keuken of andere ruimte die u van wandtegels wilt voorzien. Wij leveren passend maatwerk voor elke situatie en u kunt altijd rekenen op professioneel advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!