x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Vaals


Uw droomkeuken, badkamer of zwembad.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelzetten in Vaals? Houben Tegelwerken!

Het team van Houben Tegelwerken weet als professionele tegelzetter in Vaals maar al te goed hoezeer tegels het verschil kunnen maken in uw woning. Neemt de kwaliteit van uw huidige tegels af of bent u zelf toe aan iets nieuws? Dan helpen wij u maar al te graag met het uitzoeken en plaatsen van uw tegels in Vaals of omgeving. Of u nu kiest voor modern, klassiek, natuursteen of keramische tegels: met Houben Tegelwerken is alles mogelijk!

Tegelwerken in Vaals voor elke ruimte en stijl

Grotendeels bepalen tegels de sfeer in uw woning. Houdt u van een warme, sfeervolle ruimte of gaat u juist voor modern en strak? De stijl kunt u onder andere beïnvloeden met de kleur en materiaalsoort. 
Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteit tegels voor elke stijl en elke ruimte. Dus zoekt u leuke badkamertegels, wilt u uw zwembad betegelen of wilt u een andere ruimte in uw woning voorzien van hoge kwaliteit tegels? Dan helpen wij u graag verder met ons ruime aanbod vloer- en wandtegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van tegels

Wilt u uw badkamer, keuken, woonkamer, toilet of andere ruimte voorzien van nieuwe tegels en besteedt u het tegelzetten in Vaals aan ons uit, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het resultaat. Wij garanderen u een professionele plaatsing, hoogwaardige kwaliteit wand- en vloertegels en deskundig advies. U ervaart daarnaast onder andere de volgende voordelen:

  • Tegelzetters met jarenlange ervaring;
  • Uitgebreide kennis van zaken;
  • Hoogwaardige kwaliteit tegelwerken in Vaals;
  • Online inspiratieboek op de website;
  • Breed assortiment tegels waaruit u kunt kiezen.

Houben Tegelwerken is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Vaals en omgeving. Ons team streeft naar het beste resultaat voor elke ruimte die u wilt betegelen. Het maakt voor ons niet uit of u wand- of vloertegels voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken of zelfs zwembad zoekt: wij bieden voor elke ruimte en elke stijl een passende tegel.

Vraag vrijblijvend online een offerte aan

Bent u van plan om het tegelzetten in Vaals uit te besteden aan Houben Tegelwerken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. Deze is ook geheel gratis en vrijblijvend; u zit dus nergens aan vast. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met uw eigen inbreng. Schakel onze tegelzetters in Vaals in en u bent verzekerd van snelle en vakkundige plaatsing, hoge kwaliteit en jarenlang plezier.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!