x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Eijsden-Margraten


Op zoek naar de betegeling van uw dromen?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelzetter in Eijsden-Margraten

Bent u op zoek naar een vakbekwame tegelzetter in Eijsden-Margraten met hoogwaardige producten? Het professionele team van Houben Tegelwerken heeft jarenlange ervaring wat zich vertaalt naar hoogwaardig vakwerk bij elk project. Onze tegelzetters hebben oog voor detail en zijn inzetbaar voor het zetten van wand- en vloertegels van hoge kwaliteit van bijvoorbeeld badkamers, toiletten, zwembaden en woonkamers. Voor alle tegelwerken in Eijsden-Margraten kunt u bij Houben Tegelwerken terecht. 

Passie voor het vak

Passie voor het vak is de basis geweest voor het starten van Houben Tegelwerken. Door passie en oog voor het vak voeren wij elke klus met plezier uit, geen enkele klus is dan ook teveel. Houben Tegelwerken is een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring. Naast het tegelzetten in Eijsden-Margraten, houdt Houben Tegelwerken zich ook bezig met de verkoop van hoogwaardige tegels tegen zeer scherpe prijzen. Voor al uw tegelwerken in Eijsden-Margraten en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

De juiste tegels zijn de sfeermaker voor elke ruimte

De juiste tegels dienen als echte sfeermakers in het huis. Heeft u een rustig interieur of juist een modern, strak interieur? De expertise en het oog voor detail van ons team zorgen voor vakwerk en maatwerk bij elk project. Door gedrevenheid en passie levert Houben Tegelwerken in elke ruimte kwaliteit.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Voordelen van een professionele tegelzetter in Eijsden-Margraten

Geef uw wensen en behoeften door, en ons team zal bij elk project uw wensen overtreffen. Is uw badkamer, toilet, zwembad of woonkamer toe aan renovatie? Wanneer u kiest voor tegels in Eijsden-Margraten van Houben Tegelwerken, geniet u naast de hoge kwaliteit van meerdere voordelen: 

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Reed assortiment & grote voorraad
  • Hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen
  • Ervaren tegelzetters actief in Limburg
  • Deskundigheid en expertise

Het team van Houben Tegelwerken levert bij elk project maatwerk. De tegels worden secuur en met oog voor detail geplaatst. U kunt hierdoor genieten van hoogwaardige tegels in Eijsden-Margraten en een vloer of wand die langdurig van hoogwaardige kwaliteit zal blijven. 

Tegelzetten in Eijsden-Margraten? Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u genieten van vakwerk en hoogwaardige tegels? Met Houben Tegelwerken bent u ervan verzekerd dat het project met oog voor detail afgerond wordt en dat u jarenlang zult genieten van een prachtige vloer of wand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in of neem contact op met onze experts.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!