x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Stein


De mooiste tegels vindt u natuurlijk bij Houben Tegelwerken
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

De mooiste tegelwerken in Stein

Houben Tegelwerken weet als professioneel tegelzetter in Stein en omstreken maar al te goed hoezeer tegels sfeerbepalend zijn voor uw woning. Zijn uw huidige tegels wel aan vervanging toe of zoekt u simpelweg zelf iets nieuws, dan zorgen nieuwe tegels ervoor dat uw huis er weer als nieuw uitziet. Een compleet nieuwe stijl of uw oude vertrouwde stijl: het team van Houben Tegelwerken maakt het voor u in orde. Ons team helpt u graag bij het plaatsen van uw tegels in Stein of omgeving!

Tegels van hoogwaardige kwaliteit

Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige tegelwerken in Stein of omgeving. Ons team bestaat uit professionals met passie voor hun vak en doen er alles aan om voor u het best mogelijke resultaat te realiseren. Houben Tegelwerken is onder andere inzetbaar voor het plaatsen van kwalitatief hoogstaande wand- en vloertegels in toiletten, keuken, badkamers, woonkamers, zwembaden en elke andere ruimte in uw huis die u wilt betegelen.

Indien u dat wenst kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte tegel voor uw woning. Wij bieden namelijk tegels in Stein voor elke stijl en elke woning. Het maakt niet uit of het om een klassieke, moderne of warme ruimte gaat: Houben Tegelwerken zorgt altijd voor maatwerk bij u in huis!

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van tegelzetten in Stein

Bent u van plan om het tegelzetten in Stein uit te besteden aan Houben Tegelwerken? Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het resultaat, want wij leveren altijd vakwerk van hoge kwaliteit. De meest belangrijke voordelen om voor ons team als professionele tegelzetter in Stein te kiezen zijn:

  • Het beste maatwerk bij u in huis;
  • Ruime keuze uit ons brede assortiment;
  • Doe inspiratie op middels ons inspiratieboek op de website;
  • Tegelwerken van hoge kwaliteit;
  • Uitgebreide kennis van zaken.

Het team van Houben Tegelwerken bestaat uit professionals met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de branche. Zoekt u deskundig advies, ook dan kunnen wij u helpen. 

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd welke tegelwerken in Stein wij voor u kunnen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op of vul gratis en vrijblijvend ons offerteformulier in. Uiteraard horen wij graag uw eigen persoonlijke wensen en ideeën, zodat we een zo goed mogelijk eindresultaat kunnen realiseren.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!