x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Horst aan de Maas


Op zoek naar tegels volledig naar uw wens?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Hoge kwaliteit tegels in Horst aan de Maas

Tegels hebben een grote impact op de sfeer van uw woning. Wanneer u merkt dat de kwaliteit van de tegels het na verloop van tijd af laat weten of u simpelweg toe bent aan iets nieuws, begrijpen wij dit maar al te goed. Aan de hand van nieuwe tegels kan er bijvoorbeeld een warme ruimte gecreëerd worden, een moderne strakkere stijl en nog veel meer. Het team van Houben Tegelwerken helpt u als professioneel tegelzetter in Horst aan de Maas maar al te graag!

Wie is Houben Tegelwerken?

Houben Tegelwerken is een gespecialiseerd en jong bedrijf dat een schat van ervaring heeft opgedaan in het zetten van tegels in Horst aan de Maas en omgeving. Wij hebben echte vaktalenten in dienst die tot het gaatje gaan voor u om het beste resultaat te realiseren. Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het zetten van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandtegels van bijvoorbeeld toiletten, badkamers, woonkamers en zwembaden. 

Daarnaast helpen wij u graag met het uitzoeken van de perfecte tegel voor uw woning. Voor iedere stijl bieden wij een unieke tegel. Of het nu modern of klassiek is, u van keramische tegels of meer van natuursteen houdt: Houben Tegelwerken levert altijd maatwerk af wat betreft tegelwerken in Horst aan de Maas voor elke ruimte en stijl.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van een professionele tegelzetter in Horst aan de Maas op een rij

Wanneer u tegelzetten in Horst aan de Maas uitbesteedt aan Houben Tegelwerken, kunt er vanuit gaan dat het resultaat volledig naar wens zal zijn. U bent verzekerd van professionele plaatsing, hoogwaardige tegelkwaliteit en we zijn altijd bereikbaar voor deskundig advies. We hebben de meest belangrijke voordelen van Houben Tegelwerken als professionele tegelzetter voor u op een rij gezet:

  • Kennis van zaken & hoogwaardige kwaliteit
  • Grote voorraad & breed assortiment
  • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • 5 jaar garantie op bijna alle producten
  • Vakbekwame en ervaren tegelzetters

Het team van Houben Tegelwerken bestaat uit enkel professionals met jarenlange ervaring die uw vloer op precieze wijze in elkaar kunnen leggen. Dankzij Houben Tegelwerken kunt u erop vertrouwen dat het tegelzetten in Horst aan de Maas op een voorspoedige en professionele wijze zal gebeuren.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd welke tegelwerken wij in Horst aan de Maas in uw woning kunnen leggen? Dan raden we aan om het offerteformulier in te vullen of met ons contact op te nemen. Onthoud dat een ingevulde offerte volledig vrijblijvend is. U zit dus nergens aan vast! Uiteraard houden we bij het leggen van de tegels altijd rekening met uw eigen ideeën en wensen. Een prachtig resultaat tegels in Horst aan de Maas is immers waar we naar streven.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!