x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Sittard-Geleen


Professioneel vakwerk met de mooiste tegels, dat is Houben Tegelwerken.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelzetten in Sittard-Geleen

Houben Tegelwerken is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat beschikt over expertise en deskundigheid. Met oog voor detail werkt ons team elk project met alle plezier uit. Het deskundige team is inzetbaar voor het zetten van tegels in onder andere badkamers, woonkamers, keukens en toiletten. Bent u op zoek naar een tegelzetter in Sittard-Geleen die hoogwaardig vakwerk levert? Neem contact met ons op en geef uw wensen door. Het team van Houben Tegelwerken zal al uw wensen overtreffen. 

Voor elke stijl het beste tegelwerk 

Heeft u een moderne, strakke of juist een klassieke stijl? Houdt u van keramische stenen of bent u een liefhebber van natuurstenen? Houben Tegelwerken heeft een ruim assortiment en biedt voor iedere stijl perfect passende tegelwerken in Sittard-Geleen. Hoge kwaliteit tegels bepalen de sfeer van uw huis; met het gebruik van de juiste tegelwerken kunt u uw interieur een passend karakter geven. Wilt u een warme ruimte of juist een rustige ruimte creëren? Werp een blik in het inspiratieboekje op de website. Wij laten u graag kennismaken met ons aanbod. 

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van tegelzetten in Sittard-Geleen

Door de jarenlange ervaring van ons als tegelzetter in Sittard-Geleen is geen klus teveel. De combinatie van vakwerk en hoge kwaliteit tegels zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige vloer of wand. Wanneer u kiest voor Houben Tegelwerken geniet u onder andere van de volgende voordelen: 

  • De beste tegelwerken in Sittard-Geleen
  • Tegelzetters met ruim 35 jaar ervaring
  • Professioneel productadvies
  • Hoogwaardige producten voor scherpe prijzen

Is uw badkamer, woonkamer, toilet, keuken of zelfs zwembad toe aan renovatie of wilt u simpelweg iets nieuws? Ons deskundige team gaat secuur te werk en plaatst de hoge kwaliteit tegels in Sittard-Geleen nauwkeurig. U kunt hierdoor jarenlang genieten van écht kwaliteitswerk.

Tegelzetten in Sittard-Geleen? Vraag naar de voordelen

Wilt u een deskundig team dat uw tegels in Sittard-Geleen nauwkeurig en snel zet? Wilt u een wand of een vloer die helemaal bij uw interieur past en waarvan u jarenlang kunt genieten? Vraag naar de mogelijkheden, wij horen graag van u. U kunt ook altijd een offerte aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!