x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Simpelveld


Professioneel vakwerk met de tegels van uw dromen.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Hoge kwaliteit tegels in Simpelveld

Houben Tegelwerken is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Simpelveld en omstreken. Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring en passie voor het vak en doen er alles aan om u tevreden te stellen met het eindresultaat. Voor ons is het plaatsen van wand- of vloertegels in uw badkamer, keuken of woonkamer geen enkel probleem. Graag leveren wij de mooiste maatwerk tegelwerken in Simpelveld waar u jarenlang van kunt genieten.

Voor elke ruimte de mooiste tegelwerken op maat

Tegels hebben veel invloed op de sfeer in uw woning. Wilt u een warme ruimte creëren of houdt u juist meer van een antieke stijl? Laat het tegelzetten in Simpelveld over aan Houben Tegelwerken en u zult versteld staan van het resultaat! In samenwerking met u creëren wij graag de perfecte tegel voor de ruimte die u van nieuwe tegels wilt voorzien. Van cementtegels en keramische tegels tot een moderne of warme uitstraling: ons team levert maatwerk tegelwerken in Simpelveld van zeer hoge kwaliteit.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van een professionele tegelzetter in Simpelveld

Besteedt u het tegelzetten in Simpelveld uit aan een professional zoals Houben Tegelwerken, dan bent u verzekerd van een aantal voordelen. Tegels brengen veel praktische voordelen met zich mee en wij kunnen u verzekeren van hoge kwaliteit, professionele plaatsing en deskundig advies. Voordelen van Houben Tegelwerken als tegelzetter in Simpelveld zijn daarnaast onder andere:

  • Breed assortiment en grote voorraad
  • De juiste kennis van zaken
  • Verzekerd van maatwerk tegels in Simpelveld
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis

Ons team kan diverse soorten tegelwerken voor u plaatsen. Of het nu gaat om uw keuken, woonkamer, toilet, badkamer of zwembad: wij regelen het voor u! Daarnaast bent u dankzij de hoge kwaliteit tegels die wij leveren verzekerd van tegels die jarenlang mee zullen gaan.

Vraag gratis online een offerte aan 

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd welke tegelwerken wij in uw woning kunnen plaatsen? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in of neem contact met ons op. Welke tegels u ook kiest: met Houben Tegelwerken bent u verzekerd van maatwerk, deskundigheid en hoogwaardige kwaliteit!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!