x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Natuursteen tegels

Iedere natuursteensoort heeft zo zijn eigen eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur. Natuursteen is een natuurproduct en er gaat een proces van duizenden jaren aan vooraf om de talloze tinten en kleurschakeringen te bereiken. Vele soorten natuursteen en plavuizen kunnen zowel buiten als binnen worden toegepast. Houben Tegelwerken biedt u ruime keuze uit natuursteen tegels. Een klassiek, modern, strak of tijdloos interieur: een natuursteenvloer past bij elk interieur!

Een prachtig plaatje in huis

Natuursteen tegels zullen een prachtig plaatje vormen in uw huis. Er zijn vele soorten, tinten en schakeringen. Denk bijvoorbeeld aan marmer, leisteen en travetin. Natuursteen is een natuurproduct en ontstaat na een proces van vele eeuwen. Vanuit de steengroeven worden enorme brokken steen gehakt en dan naar de verwerkingsbedrijven gebracht. Daar worden ze geselecteerd en op maat gezaagd en afgewerkt. De eigenschappen van natuursteen zijn door de natuur bepaald en nauwelijks te beïnvloeden. Daarom is het belangrijk hier rekening mee te houden bij de keuze van natuursteen.

Natuursteen tegels laten plaatsen?

Houben Tegelwerken heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het bewerken en verwerken van natuursteen. Voor ons is geen enkele klus teveel en we werken alle tegelwerken tot in detail af. Bij Houben Tegelwerken streven wij naar zo laag mogelijke prijzen. Dit is mogelijk omdat we kunnen leveren vanuit eigen import.

Naast professionele plaatsing, bent u bij ons ook verzekerd van deskundig advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Graag horen wij uw wensen en ideeën en voorzien elke gewenste ruimte van natuursteen tegels van zeer hoge kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!