x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Echt-Susteren


Op zoek naar uw droombadkamer in de regio Echt-Susteren?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Deskundige tegelzetter in Echt-Susteren

Als professioneel tegelzetter in Echt-Susteren weten wij maar al te goed hoeveel impact het tegelwerk heeft op uw woning. Wanneer de kwaliteit in rap tempo afneemt, heeft dit ook zijn weerslag op de algehele sfeer. Met behulp van nieuwe tegels kan er gezorgd worden voor een kwaliteitsimpuls en, indien gewenst, een volledig anders aanvoelende ruimte. Het team van Houben Tegelwerken helpt u maar al te graag in uw woning met het uitzoeken en plaatsen van tegels in Echt-Susteren en omstreken!

Waar kan Houben Tegelwerken u mee van dienst zijn?

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het zetten van tegels, waaronder in Echt-Susteren en omgeving. Onze vaktalenten gaan voor u tot het gaatje om het best mogelijke resultaat te bewerkstelligen. Houben Tegelwerken is in te zetten voor het plaatsen van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandtegels in toiletten, badkamers, woonkamers en nog veel meer.
Indien gewenst helpen wij u natuurlijk graag bij het uitzoeken naar de perfecte tegel voor uw woning. Voor iedere stijl bieden wij een unieke en aansluitende tegel. Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke setting, van natuursteen houdt of meer een liefhebber van keramische tegels bent; Houben Tegelwerken zorgt waar dan ook altijd voor maatwerk.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Houben Tegelwerken in Echt-Susteren: de voordelen

Bent u van plan om tegelzetten in Echt-Susteren uit te besteden aan Houben Tegelwerken, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het resultaat. Dit staat bij ons namelijk altijd als een huis. Naast een professionele plaatsing van alleen hoogwaardige tegels, zijn we ook altijd bereikbaar voor deskundig advies. We hebben de meest belangrijke voordelen om voor Houben Tegelwerken als professionele tegelzetter in Echt-Susteren te kiezen voor u op een rijtje gezet:

  • Grote voorraad & breed assortiment
  • Verzekerd van hoogwaardig maatwerk
  • Uitgebreide kennis van zaken
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • Vakbekwame en ervaren tegelzetters

Houben Tegelwerken bestaat enkel en alleen uit een groep professionals met jarenlange ervaring in de branche. Vandaar dat wij u ook kunnen voorzien van deskundig advies. U kunt er van op aan dat tegelzetten in Echt-Susteren door ons op een voorspoedige en professionele wijze zal plaatsvinden.

Gratis een offerte aanvragen? Dat kan!

Wilt u graag meer weten welke tegelwerken wij in Echt-Susteren in uw woning kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend; u zit nergens aan vast. Eigen ideeën en inspiratie wordt altijd door ons gewaardeerd. Een tevreden klant met in huis de mooiste tegelwerken is waar wij naar streven!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!