x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Tegels zetten

Bij Houben Tegelwerken bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een ervaren tegelzetter. Daarnaast kunt u de mooiste tegels uit ons brede assortiment bestellen via onze website. Bekijk ons assortiment met vele diverse tegels die geschikt zijn voor alle ruimtes; uw vloer, de badkamer, het toilet en andere ruimtes die u wilt betegelen. Bij Houben Tegelwerken bent u voordelig uit wanneer u tegels bestelt en tevens laat inleggen door de ervaren tegelzetters van Houben Tegelwerken. Bekijk ons assortiment tegels en neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

Prachtige tegels van uitstekende kwaliteit

Wij zijn dé tegelzetter voor het zetten van zowel vloe- als wandtegels en werken elke ruimte tot in de puntjes af. Het maakt niet uit of u een vloer, toilet of zwembad wilt laten betegelen: wij werken nauwkeurig en leveren uitstekende kwaliteit. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Tegels laten zetten? Vraag een offerte aan

Wilt u tegels laten zetten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken voor het zetten van tegels. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met uw wensen en ideeën. Bij ons bent u altijd zeker van een hoogstaand resultaat!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!