x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Venray


Uw droomkeuken, badkamer, zwembad etc. van Houben Tegelwerken.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelzetter in Venray nodig?

Tegels hebben veel invloed op de sfeer in een woning. Naarmate ze ouder worden, worden ze er helaas niet mooier op en is vervanging op den duur noodzakelijk. Houben Tegelwerken helpt u dan graag! Wilt u graag een warme ruimte creëren of houdt u meer van een antiek sfeerbeeld? Als professionele tegelzetter in Venray en omgeving zijn wij u graag van dienst en kunnen wij elke gewenste ruimte voorzien van passende tegels van hoogwaardige kwaliteit.

De mooiste tegelwerken op maat gemaakt

Houben Tegelwerken bestaat uit een jong en gedreven team dat is gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Venray en omstreken. Onze professionals dragen jarenlange ervaring met zich mee en werken elke ruimte secuur tot in de puntjes af. Wilt u tegels in uw badkamer, keuken, toilet of zwembad laten plaatsen? Het zetten van vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit in welke ruimte dan ook is voor ons geen enkel probleem!

Uiteraard dienen we te weten voor welke tegelwerken in Venray u kiest. Ook bij het uitzoeken van tegels helpen wij u graag. Ons assortiment biedt unieke tegels voor elke stijl en elke ruimte. Klassiek of modern en cementtegels of keramische tegels: wij hebben het allemaal. Dankzij onze professionele tegelzetters in Venray kunnen we snel een passende tegel vinden.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegelwerken in Venray van hoge kwaliteit

Laat u het tegelzetten in Venray over aan Houben Tegelwerken, dan bent u verzekerd van vakwerk waar u jarenlang van kunt genieten. Wij verzekeren u van een professionele plaatsing en materiaal van zeer hoge kwaliteit. U kunt daarnaast bij ons altijd terecht voor deskundig advies. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan geniet u van onder andere de volgende voordelen:

  • Ruime keuze uit een breed assortiment;
  • Vakwerk op maat;
  • Uitgebreide kennis van zaken;
  • 5 jaar garantie op bijna alle producten;
  • Tegels in Venray van hoge kwaliteit;
  • Jarenlange ervaring.

Het maakt voor ons niet uit of u nieuwe tegels in uw keuken, toilet, badkamer of woonkamer wilt laten plaatsen. Onze vaktalenten plaatsen alle tegelwerken op nauwkeurige en professionele wijze. Bovendien kunnen wij u garanderen dat alle tegels hun glans nog vele jaren zullen behouden.

Online offerte aanvragen?

Bent u toe aan iets nieuws of zijn uw huidige tegels wel toe aan vervanging, dan kunt u het tegelzetten in Venray aan ons overlaten. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. Het aanvragen van een offerte betekent echter niet dat u ergens aan vastzit, want het is geheel vrijblijvend én gratis. Uiteraard houden we bij het plaatsen van uw tegels ook rekening met uw eigen wensen en ideeën. Ons doel? Uw woning voorzien van de mooiste tegelwerken!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!