x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Heerlen


De perfecte badkamer van je dromen; bij Houben Tegelwerken.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelwerken in Heerlen van hoge kwaliteit

Is uw badkamer, keuken, woonkamer of toilet aan renovatie toe en bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Heerlen of omgeving? Dan kunt u bij Houben Tegelwerken terecht. Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer van uw woning. Zijn uw tegels toe aan vervanging of bent u toe aan iets nieuws, dan kunt u met tegels een gewenste sfeer creëren. Het team van Houben Tegelwerken helpt u graag verder met de mooiste tegelwerken in Heerlen.

Over Houben Tegelwerken

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het zetten van tegels in Heerlen en omgeving. Ons team bestaat uit echte vakmannen die graag voor u het beste resultaat realiseren. Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het zetten van hoogwaardige wand- en vloertegels voor bijvoorbeeld badkamers, toiletten, woonkamers of zwembaden.
Daarnaast geven wij u graag deskundig advies bij het uitzoeken van de juiste tegel voor uw ruimte. Voor iedere ruimte en stijl bieden wij dan ook een unieke tegel. Het maakt niet uit of u van natuursteen, keramisch, modern of klassiek houdt; Houben Tegelwerken levert altijd maatwerk tegelwerken in Heerlen voor elke stijl en ruimte.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegelzetten in Heerlen kent vele voordelen

Wanneer u tegelzetten in Heerlen uitbesteedt aan Houben Tegelwerken, kunt u ervan uitgaan dat het resultaat naar wens zal zijn. Wij verzekeren u van een professionele plaatsing, hoogwaardige kwaliteit tegels en deskundig advies. 

  • Breed assortiment
  • Vakwerk en kennis van zaken
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • De mooiste tegels in Heerlen
  • 5 jaar garantie op bijna alle producten

Ons team bestaat enkel uit professionals die ervoor zullen zorgen dat het tegelzetten op een professionele en precieze wijze zal gebeuren. Als tegelzetter verzorgen wij alle soorten tegelwerk voor vloeren, badkamers, woonkamers, toiletten, keukens en zelfs zwembaden. Kortom: alles is mogelijk met Houben Tegelwerken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Heerlen of omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies. U kunt uiteraard ook vrijblijvend ons offerteformulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen. Wij plaatsen graag een prachtig tegelwerk waar u jarenlang van kunt genieten!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!