x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Roermond


Prachtige tegelwerken voor een ruimte naar uw dromen.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelwerken in Roermond laten plaatsen?

Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning. Merkt u dat de kwaliteit van uw huidige tegels na verloop van tijd minder wordt of bent u simpelweg toe aan iets nieuws, dan helpen wij u graag verder. Het team van Houben Tegelwerken helpt u als professionele tegelzetter in Roermond graag bij het plaatsen van nieuwe tegelwerken in elke ruimte die u van tegels wilt voorzien.

Over Houben Tegelwerken

Wij zijn een jong en gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het tegelzetten in Roermond en omstreken. Houben Tegelwerken beschikt over echte vaktalenten die er alles aan doen om voor u het beste resultaat te realiseren. Wij zijn dan ook inzetbaar voor het plaatsen van hoogwaardige wand- en vloertegels in bijvoorbeeld uw badkamer, toilet, woonkamer of keuken.
Uiteraard helpen wij u graag bij het uitzoeken van de perfecte tegels in Roermond voor uw woning. Voor elke stijl bieden wij een unieke tegel. Of u nu van modern, klassiek, natuursteen of keramische tegels houdt; wij leveren altijd maatwerk voor elke ruimte en elke stijl.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van een professionele tegelzetter in Roermond

Wanneer u het tegelzetten in Roermond uitbesteedt aan Houben Tegelwerken, bent u verzekerd van een resultaat dat volledig aan uw wensen zal voldoen. Wij verzekeren u van een professionele plaatsing, hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies. De voordelen die u onder andere ervaart zijn:

  • Verzekerd van vakwerk;
  • Hoge kwaliteit en kennis van zaken;
  • De mooiste tegelwerken in Roermond;
  • Ervaren en vakbekwame tegelzetters;
  • Ruime voorraad en assortiment.

Ons team bestaat enkel uit professionals met jarenlange ervaring die ook uw vloer op precieze wijze in elkaar kunnen leggen. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan kunt u erop vertrouwen dat het tegelzetten op professionele en voorspoedige wijze gebeurt.

Vraag een offerte aan voor uw tegelwerken in Roermond

Bent u benieuwd welke tegels in Roermond wij voor u kunnen plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. Heeft u persoonlijke wensen of ideeën, geef deze dan aan ons door zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Wij streven naar een prachtig resultaat waar u lang van zult genieten!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!