x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Mook en Middelaar


Uw droom badkamer, toilet of keuken van Houben Tegelwerken
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Prachtige tegelwerken in Mook en Middelaar 

Heeft u een interieur met karakter? Of wilt u juist een warm, modern of klassiek karakter creëren? Hoogwaardige tegelwerken in Mook en Middelaar zijn hierbij een bepalende factor. Het deskundige team van Houben Tegelwerken is inzetbaar voor de renovatie of vernieuwing van uw woonkamer, keuken, badkamer, toiletten en zelfs uw zwembad. Heeft u nog geen idee wat voor soort tegels in Mook en Middelaar het beste bij uw woning én u past? De experts van Houben Tegelwerken hebben al meer dan 35 jaar ervaring, dus u bent verzekerd van deskundig advies. 

Wat kan Houben Tegelwerken voor u betekenen?

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich inzet als tegelzetter in Mook en Middelaar. Met ruim 35 jaar ervaring levert Houben Tegelwerken bij elk project resultaat. De tegelzetters plaatsen nauwkeurig en secuur de tegels in Mook en Middelaar. Doordat het team over ruime ervaring beschikt, gaan de tegelzetters efficiënt en voorspoedig te werk. U kunt hierdoor genieten van de scherpste prijzen. Daarbij beschikt Houben Tegelwerken over een breed assortiment en een grote voorraad. Voor de mooiste tegels van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen bent u bij ons dus aan het juiste aders.  

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van tegelwerken in Mook en Middelaar op een rij

Wanneer u kiest voor Houben Tegelwerken, dan bent u ervan verzekerd dat u de mooiste tegelwerken voor de beste prijs krijgt. Het tegelzetten in Mook en Middelaar voert ons team met alle plezier uit; geen klus is voor hen teveel. Door onze passie voor het tegelzetten in Mook en Middelaar en de jarenlange ervaring, bent u ervan verzekerd dat het resultaat aansluit op uw wensen. Wanneer u voor ons kiest, geniet u van de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit tegels voor de scherpste prijs
  • Breed assortiment en grote voorraad
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Deskundigheid en expertise

Heeft u een verbouwing, renovatie of vernieuwing en wilt u nieuwe tegelwerken in uw woonkamer, badkamer, toilet, keuken of zelfs het zwembad laten plaatsen? Vraag dan naar de mogelijkheden, geef uw wensen door en wij gaan graag voor u aan de slag!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een deskundige tegelzetter in Mook en Middelaar? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. U zit nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Het plaatsen van de mooiste tegelwerken voor u, is het streven van Houben Tegelwerken. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!