x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Beek


Op zoek naar de prachtig afgewerkte badkamer en toilet van uw dromen?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelzetter in Beek

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Beek, dan bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres. Wij zijn een jong en gespecialiseerd bedrijf met ruime ervaring, waardoor wij inzetbaar zijn voor het zetten van wand- en vloertegels van onder andere badkamers, toiletten en zelfs zwembaden. Iedere ruimte werken we tot in de puntjes af. Is uw keuken, badkamer, toilet of woonkamer aan een renovatie toe? Wij helpen u graag verder met onze mooiste tegelwerken in Beek.

De meest unieke tegels voor elke stijl

Heeft u een zwembad dat u wilt betegelen, bent u op zoek naar leuke badkamertegels of wilt u een andere ruimte voorzien van tegels? Houben Tegelwerken biedt unieke tegels in iedere stijl. Of u een klassieke ruimte of een moderne kamer heeft, van natuursteen houdt of juist van keramische tegels: wij hebben vloer- en wandtegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien.
Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer van uw woning. Kiest u voor een moderne en strakke stijl of wilt u juist een sfeervolle, warme ruimte creëren? Dat kunt u onder andere beïnvloeden met de materiaalsoort en kleur. Wij voorzien u graag van advies en de mooiste tegelwerken in Beek.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegelzetten in Beek? De voordelen

Steeds vaker wordt er naast het betegelen van de badkamer, keuken en het toilet ook voor gekozen om tegels in de woonkamer te laten plaatsen. Met tegels is dan ook ontzettend veel mogelijk: u kunt een sfeervolle en warme ruimte creëren of juist een minimalistische, strakke sfeer in huis brengen. In combinatie met de praktische voordelen bieden tegels vele voordelen, u kunt tegels eenvoudig schoonmaken en de vloer kan goed tegen een stootje. Kiest u voor tegels in Beek van Houben Tegelwerken, dan ervaart u daarnaast onder andere de volgende voordelen:
- Deskundig en professioneel (product)advies
- Meer dan 35 jaar ervaring
- Ruim assortiment en grote voorraad
- Ervaren tegelzetter in Beek en omgeving
- Installatie sanitair door erkende monteurs mogelijk
- Hoge kwaliteit en kennis van zaken

Als tegelzetters verzorgen wij alle soorten tegelwerk. Denk hierbij aan het betegelen van de badkamer, een tegelvloer, het toilet, de keuken of een zwembad. Daarnaast zijn onze vakbekwame tegelzetters in staat om uw vloer op nauwkeurige en professionele wijze in elkaar te leggen en gaan zeer secuur te werk, waardoor uw tegels langdurig van uitstekende kwaliteit blijven.

Vraag een offerte aan voor uw tegels in Beek

Laat u het tegelzetten in Hunsel door een ervaren tegelzetter doen, dan bent u ervan verzekerd dat de tegels vakkundig en snel worden gelegd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en ideeën. Laat u verrassen door de mogelijkheden en geniet jarenlang van uw prachtige tegels!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!