x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Maastricht


Uw droom badkamer of toilet, geheel verzorgd door Houben Tegelwerken.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegelwerken in Maastricht van hoogwaardige kwaliteit

Als bedrijf gespecialiseerd in het zetten van tegels in Maastricht en omgeving kan Houben Tegelwerken elke ruimte voorzien van prachtige wand- en vloertegels. Onze tegelzetters hebben al jarenlange ervaring en kunnen iedere ruimte tot in de puntjes afwerken: van badkamers en keukens tot toiletten en zwembaden. Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Maastricht of omgeving, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Een passend tegelwerk voor elke ruimte

Tegels bepalen grotendeels de sfeer in een woning en daarom is het belangrijk dat u een tegel kiest die past bij uw stijl. Houdt u bijvoorbeeld van een warme ruimte of juist liever van klassiek? Voor Houben Tegelwerken is geen enkel karwei teveel gevraagd. In samenwerking met u creëren wij graag een unieke tegel voor de ruimte die u wilt betegelen. Van natuursteen en keramische tegels tot klassiek en modern: wij zorgen keer op keer voor maatwerk tegelwerken in Maastricht. 

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegels in Maastricht laten plaatsen door Houben Tegelwerken?

Is uw woonkamer, keuken, toilet of badkamer toe aan renovatie of bent u zelf toe aan iets nieuws? Dan is het uitbesteden van tegelzetten in Maastricht een absolute aanrader. Met een professionele tegelzetter bent u namelijk verzekerd van deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit tegels en professionele plaatsing. De voordelen van Houben Tegelwerken zijn onder andere:

  • Ruim assortiment en uitgebreide voorraad;
  • Tegels van hoge kwaliteit die jaren meegaan;
  • Uitgebreide kennis en deskundig (product)advies;
  • Professionele tegelzetter in Maastricht.

Ons team bestaat uit professionele alleskunners met ruime ervaring in het vak. Mede hierdoor kunnen wij u het beste deskundige advies garanderen. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan mag u erop vertrouwen dat het tegelzetten in Maastricht op een voorspoedige en secure wijze zal verlopen.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in de tegelwerken in Maastricht die door ons geplaatst kunnen worden? Dan horen wij graag van u! Neem vrijblijvend contact met ons op of vul gemakkelijk online het offerteformulier in. Uiteraard staan wij altijd open voor uw eigen wensen en ideeën. Wij streven naar het beste resultaat waar u jarenlang van kunt genieten!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!