x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Vloeren

Houben Tegelwerken biedt naast het assortiment tegels en vloerverwarming ook prachtige vloeren aan. Voordelig aan Houben Tegelwerken is bovendien dat de werknemers zijn gespecialiseerd in het gelijk strijken van uw vloer, vloerverwarmingen en het leggen van vloeren. Wij verzorgen het gehele pakket voor u, waardoor u met Houben Tegelwerken veel voordeliger uit bent dan bij andere vloerbedrijven. Bekijk gerust het ruime assortiment vloeren en bestel de leukste vloer voor bij u in huis!

Ruim assortiment vloeren

Houben Tegelwerken legt vloeren in iedere ruimte. In uw woonkamer, slaapkamer, garage of kantoor; alles is mogelijk. Een keramische tegelvloer of liever natuursteen? Wij bieden een ruim assortiment aan met vloeren in alle soorten steen, stijlen en patronen. Houben Tegelwerken biedt onder andere moderne vloeren aan, maar heeft ook klassieke vloeren. Bij ons vindt u altijd een geschikte tegelvloer voor in uw ruimte.

Bekijk onze unieke vloertegels

Bent u op zoek naar een mooie vloer, die van uw kamer één geheel maakt? Bekijk dan snel de unieke vloeren van Houben Tegelwerken en bestel de leukste vloertegels voor bij u thuis. Onze vele vloeren zijn van goede kwaliteit en gaan dus zeer lang mee. Graag advies op maat? Neem gerust contact op met Houben Tegelwerken; dé vloeren-specialist in Limburg!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!