x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Maasgouw


Professioneel vakmanschap gecombineerd met uw favoriete tegels.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Houben Tegelwerken: Professionele tegelzetter in Maasgouw

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het zetten van tegels in Maasgouw en omgeving en draagt een schat aan ervaring met zich mee. Onze tegelwerkers hebben jarenlange ervaring en werken elke ruimte tot in de puntjes af. Zowel het zetten van vloer- als wandtegels van hoge kwaliteit in uw toilet, badkamer, woonkamer of zwembad is geen enkel probleem voor ons. Bent u op zoek naar een deskundige tegelzetter in Maasgouw of omstreken? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Passend tegelwerk voor elke woning

Tegels zijn een belangrijke factor wat betreft de sfeer van uw woning. Kiest u voor een antieke stijl of houdt u meer van een warme ruimte? Dankzij het professionele team van Houben Tegelwerken is geen enkel karwei teveel gevraagd. Bent u toe aan een nieuwe tegelinrichting in uw badkamer, keuken, toilet of woonkamer? Wij creëren maar wat graag in samenwerking met u een unieke tegel hiervoor. Van keramische tegels tot natuursteen en van modern tot klassiek; Houben Tegelwerken zorgt keer op keer voor maatwerk tegelwerken in Maasgouw.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken op een rij

Tegelzetten in Maasgouw uitbesteden aan Houben Tegelwerken is een absolute aanrader. U verzekert zich hierdoor namelijk van een professionele plaatsing, hoogwaardige kwaliteit tegels en deskundig advies. We hebben de voordelen van Houben Tegelwerken als professionele tegelzetter in Maasgouw voor u op een rij gezet:

  • Vakbekwame tegelzetters met tot wel 35 jaar ervaring
  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
  • De mooiste tegelwerken in Maasgouw
  • Grote voorraad en breed assortiment

Houben Tegelwerken is in staat om allerlei soorten tegelwerken voor u te bestellen én plaatsen. Het tegelzetten is voor ons een koud kunstje, of het nu gaat om uw vloer, badkamer, keuken, toilet of zwembad. Ons team met professionals plaatst alle tegelwerken voor u op professionele en nauwkeurige wijze. Daarnaast garanderen wij u dat onze tegels jarenlang mee kunnen gaan.

Gratis offerte aanvragen voor tegelzetten in Maasgouw

Bent u overtuigd van onze diensten en/of wilt u graag meer weten over Houben Tegelwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vul gratis en vrijblijvend onze offerte in. Uiteraard houden we bij het tegelzetten rekening met uw ideeën en wensen. Een prachtig resultaat in uw woning van mooie tegels in Maasgouw is waar we het voor doen.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!