x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Valkenburg aan de Geul


Prachtige tegelwerken, professioneel gezet.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Deskundige tegelzetter in Valkenburg aan de Geul

Als professionele tegelzetter in Valkenburg aan de Geul weten wij al te goed dat een oude vloer of wand een afbreuk is op uw interieur. Een prachtige vloer of wand is dé bepalende factor voor de sfeer in uw huis. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van ons team, weet Houben Tegelwerken de mooiste tegelwerken in Valkenburg aan de Geul te plaatsen. Het team is inzetbaar voor het nauwkeurig plaatsen van tegels in onder andere woonkamers, badkamers, keukens en toiletten. Indien u op zoek bent naar een vakkundige tegelzetter in Valkenburg aan de Geul, aarzel dan niet en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Wie is Houben Tegelwerken?

Houben Tegelwerken is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat zich specialiseert in tegelwerken. In dienst zijn deskundige tegelzetters die beschikken over jarenlange ervaring en met alle plezier en passie bij elk project maatwerk leveren. Houdt u van klassiek, keramische tegels of meer van natuursteen? Bij Houben Tegelwerken kunt u terecht voor tegelzetten in Valkenburg aan de Geul. 

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegelwerken in Valkenburg aan de Geul: de voordelen

Bent u toe aan een renovatie of wilt u simpelweg een kwaliteitsinjectie in uw interieur? Door de combinatie van écht vakwerk en de hoge kwaliteit tegels, zult u jarenlang genieten van uw prachtige wand of vloer. Hieronder worden de meest belangrijke voordelen getoond om voor Houben Tegelwerken te kiezen: 

  • Deskundige tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Breed assortiment en grote voorraad
  • Professioneel productadvies
  • Hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen

Het team van Houben Tegelwerken plaatst de tegels in Valkenburg aan de Geul nauwkeurig en secuur, maar wel efficiënt en snel. U kunt hierdoor genieten van de mooiste tegelwerken voor de scherpste prijzen. Of het nu gaat om uw badkamer, woonkamer, keuken of zelfs uw zwembad; voor het deskundige team is geen taak bij het tegelzetten in Valkenburg aan de Geul teveel. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u toe aan hoge kwaliteit tegels in Valkenburg aan de Geul en heeft u interesse in de diensten van Houben Tegelwerken? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Heeft u ideeën of wensen? Vertel het ons, een tevreden klant met de mooiste tegelwerken is immers het streven van Houben Tegelwerken. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!