x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Tegellijm van Kerakoll

Het merk Kerakoll levert tegellijmsystemen en ecologische bouwproducten. Producten van de Kerakoll line zijn in rap tempo enorm populair geworden vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende verwerkingseigenschappen. Alle producten zijn van de hoogste klasse en hebben een afwerkingsgraad waarmee alleen de beste producten in de bouw zich mee kunnen meten.

Kerakoll groothandel

Houben Tegelwerken functioneert i.s.m. een gelieerde onderneming als groothandel. Kerakoll producten zijn namelijk enkel te verkrijgen via de professionele groothandel zoals Houben Tegelwerken.

Ecologisch, voordelig & optimaal verwerkbaar

Van collega tegelzetters krijgen we vaak te horen dat ze onder de indruk zijn van het verwerkingsgemak. Het ecologische aspect staat voor hun toch vaak op de tweede plaats, want een optimale prijs/kwaliteit verhouding staat voorop.

Met toepassing van Kerakoll hoeft u ecologische producten in ieder geval niet links te laten liggen voor de prijs, want Kerakoll producten zijn goedkoop & extreem goed verwerkbaar en dit ook nog eens gecombineerd met de eigenschap; goed voor het milieu.

Prijzen & productadvies van een expert

Het uitgebreide assortiment is ontwikkeld voor professionele gebruikers. Neem contact op met Houben Tegelwerken voor meer informatie over mogelijke afname en toepassing van de Kerakoll producten.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!