x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor alle aangeboden informatie op onze website. Houben Tegelwerken is met zorgvuldigheid en beste weten samengesteld en wij streven ernaar om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven en bij te houden. Echter kan er ondanks deze aandacht en zorgvuldigheid informatie gepubliceerd worden die onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Houben Tegelwerken aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie die op onze website wordt verstrekt. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor claims welke worden ingediend als gevolg van het oneigenlijke gebruik van op de website opgeslagen artikelen of informatie.

Een aantal links op deze website worden doorverwezen naar websites van derden welke geen eigendom van Houben Tegelwerken zijn. U verlaat onze website wanneer u deze links activeert. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en geven geen garantie over de juistheid van de aangeboden informatie.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!