x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Landgraaf


Het beste vakmanschap gecombineerd met de mooiste tegels.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Landgraaf?

Tegels hebben bijzonder veel invloed op de algehele sfeer in uw huis. Helaas heeft geen enkele tegel het eeuwige leven, want ze verliezen allemaal na verloop van tijd hun glans. Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe tegels, bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over een grote voorraad tegels in Landgraaf, maar kunnen u ook nog eens voorzien van deskundig advies dankzij onze jarenlange ervaring. 

Over Houben Tegelwerken

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als tegelzetter in Landgraaf en omstreken. Onze vakmensen beschikken over de benodigde kennis en leveren maatwerk bij elke opdracht van onze klanten. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van vloer- en wandtegels in de kamer waar er behoefte is aan vervanging. Of dit nu uw woonkamer betreft, toilet, zwembad of welke kamer dan ook; Houben Tegelwerken maakt het in orde.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Landgraaf op een rij

Wij zorgen ervoor dat u zich niet meer zorgen hoeft te maken over het eindresultaat. Houben Tegelwerken is in Landgraaf namelijk een bekend begrip wat betreft tegelzetten en deinst voor geen enkele opdracht terug. Wij hebben de voordelen wanneer u kiest voor maatwerk van Houben Tegelwerken voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Hoogwaardig vakwerk gegarandeerd
  • De mooiste tegels in Landgraaf bij u in huis
  • Online inspiratieboek op de website
  • Grote voorraad & breed assortiment

Bent u er nog niet over uit welke tegels u graag in uw huis geplaatst wilt hebben, dan helpen wij u hier graag mee. Een belangrijk aspect bij tegelzetten in Landgraaf en andere plaatsen is onder meer het te gebruiken materiaal. Wij leggen u graag de voor- en nadelen uit van de diverse tegelsoorten zoals natuursteen, keramische tegels en cementtegels. Onze deskundige medewerkers hebben immers met alle materialen ervaring.

Het team van Houben Tegelwerken bestaat uit professionals die inmiddels van A tot Z weten wat er van hen gevraagd wordt en waar u behoefte aan heeft. U kunt erop vertrouwen dat het tegelzetten in Landgraaf op een voorspoedige en nauwkeurige wijze plaats zal vinden.

Vraag een offerte aan zonder extra kosten

Heeft u interesse om ons in te schakelen voor u als tegelzetter in Landgraaf? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen of het offerteformulier in te vullen. Onthoud dat een offerte inleveren nog niet betekent dat u ergens aan vastzit; dit is geheel vrijblijvend. Bij het bespreken van uw wensen en ideeën staan we open voor creatieve invalshoeken. Een prachtig resultaat met de mooiste tegels in Landgraaf en omstreken is immers waar we het voor doen!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!