x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Onderbanken


Een keuken, badkamer of toilet volledig naar wens?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelzetter in Onderbanken: Houben Tegelwerken

In een woning zijn er veel factoren die het totaalplaatje van uw huis beïnvloeden. Niet in de laatste plaats staat uw tegelwerk. Hoe mooi en stevig uw tegels ook waren in het begin, na verloop van tijd is elke tegel toe aan vervanging. U kunt echter ook simpelweg toe zijn aan iets nieuws. Voor welke situatie dan ook helpt het team van Houben Tegelwerken u als professioneel tegelzetter in Onderbanken graag aan een prachtig nieuw tegelwerk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich sinds begin af aan heeft gespecialiseerd in het zetten van tegels in Onderbanken en omstreken. Wij beschikken over vaktalenten van het hoogste niveau die voor u altijd tot het gaatje gaan. Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige vloer- en wandtegels in toiletten, woonkamers, zwembaden en alle andere plekken in uw huis die behoefte aan vernieuwing hebben.
Wij helpen u maar wat graag uit in de zoektocht naar de perfecte tegel. Of u nu op zoek bent naar een tegel om een moderne setting te creëren of juist meer van antiek houdt, een natuursteenliefhebber bent of geniet van cementtegels in uw woning; Houben Tegelwerken zorgt waar dan ook altijd voor maatwerk.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Onderbanken

Wanneer u tegelzetten in Onderbanken aan ons uitbesteedt, kunt u erop rekenen dat het resultaat volledig naar wens zal zijn. Houben Tegelwerken verzekert u ervan dat de plaatsing op professionele wijze plaatsvindt. Daarnaast is het tegelwerk van hoogstaande kwaliteit en is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor deskundig advies. We hebben de belangrijkste voordelen om Houben Tegelwerken als tegelzetter in Onderbanken te kiezen voor u op een rijtje gezet:

  • Vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Uitstekende kennis van zaken
  • Grote voorraad & breed assortiment
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • 5 jaar garantie op bijna alle producten
  • Verzekerd van maatwerk

De professionals van Houben Tegelwerken bestaan uit een groep alleskunners waarvan sommigen tot wel 35 jaar ervaring hebben in de branche. Mede hierdoor garanderen wij u het beste deskundige advies. U mag erop vertrouwen dat tegelzetten in Onderbanken door ons op een secure en voorspoedige manier zal verlopen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in de eventuele tegelwerken die in Onderbanken door Houben Tegelwerken geplaatst kunnen worden? Wij horen graag van u! Naast telefonisch of per mail contact met ons op te nemen is het ook een mogelijkheid om gelijk een offerte naar ons op te sturen. Deze is geheel vrijblijvend; u zit dus nergens aan vast! Bij het leggen van tegels staan we altijd open voor uw eigen ideeën, wensen of zelfs schetsen. Een tevreden klant met de mooiste tegels in Onderbanken en omstreken is immers waar wij voor gaan!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!