x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Brunssum


Toilet, vloer of badkamer professioneel betegeld.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele en ervaren tegelzetter in Brunssum

Heeft u een toilet, vloer, badkamer, zwembad of iets anders dat betegeld moet worden? Dan bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd en jong bedrijf met ruime ervaring in het vak als tegelzetter in Brunssum. Hierdoor zijn wij in staat om prachtige wand- en vloertegels van hoge kwaliteit te plaatsen in ruimten zoals toiletten, badkamers, keukens en woonkamers. Ons team bestaat uit deskundige professionals die alle tegelwerken in Brunssum tot in de puntjes afwerken en u van het juiste advies voorzien. Graag helpen wij u verder bij het plaatsen van uw tegels.

Jarenlange ervaring, passie en vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en passie voor het vak zijn wij in staat om tegels in Brunssum van hoogwaardige kwaliteit te plaatsen. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan bespaart u een heleboel geld. Kies de mooiste tegels uit ons assortiment en wij betegelen direct uw toilet, zwembad of andere ruimte. Houdt u van een strakke en moderne stijl of wilt u juist een warme ruimte creëren? Wat uw stijl ook is: bij ons bent u verzekerd van tegels die passen bij elke stijl en elke ruimte.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Tegelwerken in Brunssum van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u het tegelzetten in Brunssum door een professioneel bedrijf laat doen, heeft dat zo zijn voordelen. Met Houben Tegelwerken bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige tegels, professionele plaatsing en deskundig advies. Daarnaast brengt het laten plaatsen van tegels in Brunssum door ons team nog een aantal voordelen met zich mee:

  • Hoge kwaliteit & kennis van zaken;
  • Vakwerk op maat;
  • Ervaren en vakbekwame tegelzetters;
  • Breed assortiment;
  • Voor iedere stijl en ruimte een passend tegelwerk.

Houben Tegelwerken verzorgt als tegelzetter alle soorten tegelwerk. Hierbij kunt u denken aan het betegelen van een vloer, badkamer, toilet, keuken en zelfs een zwembad. Onze vakbekwame tegelzetters zijn daarnaast in staat om uw vloer op professionele en nauwkeurige wijze in elkaar te leggen en zeer secuur te werk te gaan. Of u nu een moderne of juist een warme ruimte wilt creëren: alles is mogelijk!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Brunssum en spreekt onze werkwijze u aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Uiteraard houden we bij het tegelzetten in Brunssum ook rekening met uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!