x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Schinnen


Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelzetter in Schinnen

Tegels hebben bijzonder veel invloed op de sfeer in woningen. Helaas worden tegels er naarmate ze ouder worden niet mooier op, waardoor vervanging op den duur noodzakelijk is. Het is gelukkig niet allemaal kommer en kwel, want een vervanging kan zorgen voor een compleet andere sfeer wanneer u dit wilt. Wat te denken van een warme, moderne ruimte of juist een antiek sfeerbeeld? Houben Tegelwerken is u in alle gevallen graag van dienst als professioneel tegelzetter in Schinnen.

Ons team zorgt voor maatwerk

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Schinnen. Onze kundige vaktalenten dragen dan ook een schat aan ervaring met zich mee. Onze tegelwerkers hebben namelijk jarenlange ervaring en werken elke ruimte tot in de puntjes secuur af. Het zetten van vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit in welke ruimte dan ook is voor ons geen enkel probleem.

Voordat we van start gaan met de verbouwing, moeten we natuurlijk eerst weten waar we mee aan de slag mogen gaan. Ook in het proces van tegels uitzoeken helpen wij u van harte. Modern of klassiek, keramische tegels of cementtegels; wij weten overal het fijne van. Dankzij onze deskundige tegelzetters in Schinnen vinden we snel een passende tegel.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Schinnen voor u

Tegelzetten in Schinnen uitbesteden aan Houben Tegelwerken is een absolute aanrader. Wij verzekeren u ervan dat de plaatsing van de tegels top is en het gebruikte materiaal van hoogwaardige kwaliteit zal zijn. Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor advies. De belangrijkste voordelen van Houben Tegelwerken in Schinnen voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Grote voorraad & breed assortiment
  • Vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Hoogwaardig vakwerk gegarandeerd
  • De mooiste tegels in Schinnen bij u in huis

Het tegelzetten in Schinnen is voor ons inmiddels een koud kunstje. Of u nu nieuwe tegels wilt in uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet: het maakt ons niets uit. Onze professionals plaatsen alle tegelwerken op professionele en nauwkeurige wijze. Bovendien garanderen wij u dat de tegels nog vele jaren hun glans zullen behouden.

Vraag gratis een offerte aan

Bent u ervan overtuigd dat u ons moet inschakelen voor uw tegelwerk of bent u simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verzoeken u dan om contact met ons op te nemen of het offerteformulier in te vullen. Een ingevuld formulier betekent niet dat u ergens aan vastzit, want het is geheel vrijblijvend. Bij het tegelzetten houden we rekening met uw ideeën en wensen. Een prachtig resultaat in uw woning in Schinnen van mooie tegels is waar we het voor doen.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!