x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Over Houben Tegelwerken

Houben Tegelwerken is reeds jarenlang een begrip in de markt. Al vanaf het begin is Bert Houben; eigenaar van Houben Tegelwerken, voornamelijk actief in tegelwerken zowel voor consument, als aannemer maar ook voor andere tegelzetters. Tegelwerken is een onderdeel van de afbouw nieuwbouw / verbouwing. Sporadisch komt het ook voor dat Houben Tegelwerken, binnen projecten ook nog andere zaken uit de nieuwbouw en verbouwing aanneemt en hier haar netwerk van partnerbedrijven voor inschakelt. Zo heeft de opdrachtgever alles onder 1 dak en kan erop bouwen dat het met de kwaliteit van deze partners wel snor zit!

Tegelwerken op maat

Bij Houben Tegelwerken draait het om één ding: de badkamer, keuken of tegels waar ú van droomt. Wij kunnen elke ruimte voorzien van de meest uiteenlopende stijlen: van strak, trendy en design tot klassiek en nostalgisch. U vindt bij ons de nodige inspiratie in een aangename sfeer. En zeker zo belangrijk: bevlogen vakmensen die aanvoelen wat u eigenlijk zoekt en die u met duurzame en praktische oplossingen verrassen. Samen met u realiseren we de keuken, badkamer of tegelvloer die helemaal bij uw budget, ruimte en smaak past.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Houben Tegelwerken is een professioneel klassebedrijf en wil dan ook niet gaan wedijveren met de zogenaamde “amateurs met goede bedoelingen” binnen de markt. Ondanks dat we ons positioneren als professioneel bedrijf kunnen we toch een uitstekende “beste prijs / kwaliteit” dienstverlening verzorgen. Dit door onze zeer efficiënte werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!