x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Gulpen-Wittem


Op zoek naar de mooiste tegels én het beste vakmanschap.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelwerker in Gulpen-Wittem

De rol van tegels is immens voor de sfeerbepaling van uw woning. Helaas worden tegels er na verloop van tijd niet mooier op, waardoor vervanging vaak na jaren noodzakelijk is. Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel, want nieuwe tegels kunnen zorgen voor compleet nieuwe sfeerbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte die warm aanvoelt, antiek, of juist zeer modern. Het team van Houben Tegelwerken helpt u in elk van de gevallen graag als professioneel tegelzetter in Gulpen-Wittem met deze verbouwing!

Wie we zijn

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van de mooiste tegels in Gulpen-Wittem en omstreken. Onze vakmensen zorgen keer op keer voor het beste resultaat en nemen geen genoegen met minder. Het team van Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het zetten van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandtegels voor diverse kamers of plaatsen in uw huis waaronder toiletten, keukens, woonkamers, zwembaden en nog veel meer.
Voordat wij starten met het plaatsen van tegels, moeten we natuurlijk eerst weten welke tegels er geplaatst mogen worden. Ook in dit proces helpen wij u graag. Of u nu van modern of klassiek houdt, meer van de natuursteen bent of juist keramische tegels bij uw woning vindt passen; dankzij onze deskundige medewerkers kunnen wij altijd advies geven.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Gulpen-Wittem

Bent u van plan om tegelzetten in Gulpen-Wittem uit te besteden aan Houben Tegelwerken, dan hoeft u zich niet meer druk te maken over het eindresultaat. Wij verzekeren u er niet alleen van dat de plaatsing van de tegels top is, maar ook dat het materiaal van hoogwaardige kwaliteit is en u altijd bij ons terecht kunt voor advies. De belangrijkste voordelen van Houben Tegelwerken inschakelen als professionele tegelzetter in Gulpen-Wittem zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Groot en uitgebreid assortiment aan tegels
  • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • Beschikking over een deskundig team

Het team van Houben Tegelwerken is samengesteld met professionals die jarenlange ervaring in het beroepenvak hebben en voor u tot het gaatje gaan. Dankzij Houben Tegelwerken kunt u er vanuit gaan dat het tegelzetten in Gulpen-Wittem bij u thuis voorspoedig zal verlopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar wat Houben Tegelwerken in Gulpen-Wittem voor u kan betekenen? Neem contact met ons op per telefoon, via de mail of vul gratis en vrijblijvend ons offerteformulier in. Er is uiteraard altijd ruimte voor een oriënterend gesprek, waarin we diverse ideeën en wensen met elkaar uit kunnen wisselen. We gaan immers voor hetzelfde einddoel, en dat is een prachtige combinatie van tegels in Gulpen-Wittem creëren!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!