x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Peel en Maas


De mooiste tegels, gezet door ervaren tegelzetters.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Houben Tegelwerken: uw tegelzetter in Peel en Maas

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Peel en Maas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Houben Tegelwerken is een jong en ambitieus bedrijf dat zich in rap tempo ontwikkeld heeft tot een ware professional in het plaatsen van tegels in regio Peel en Maas. Het team beschikt over jarenlange ervaring in de branche en doet er alles aan om een mooi eindresultaat te bewerkstelligen. Het zetten van vloer- of wandtegels in uw woning, tuin of zwembad is voor ons geen enkel probleem. Houben Tegelwerken levert in Peel en Maas en omstreken altijd maatwerk.

Gegarandeerd een tegelwerk op maat 

Uw tegels hebben bijzonder veel invloed op de algehele sfeer in uw kamer of woning. Wanneer deze beginnen te slijten, dan heeft dit ook zijn effect op de rest van het huis. Welke stijl u ook zoekt, Houben Tegelwerken weet er raad mee. Wij creëren graag in samenwerking met u de perfecte tegel voor welke ruimte dan ook in uw woning: van natuursteen tot cementtegels en van een moderne setting tot een antieke.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Peel en Maas

Tegelzetten in Peel en Maas uitbesteden aan Houben Tegelwerken is een verstandige keuze. U bent niet alleen verzekerd van een professionele plaatsing van hoogwaardige tegels, maar u kunt ook altijd bij ons terecht voor deskundig advies. We hebben de belangrijkste voordelen van Houben Tegelwerken als professionele plaatser van tegels in Peel en Maas op een rij voor u gezet:

  • Verzekerd van schitterend maatwerk
  • Team met uitgebreide kennis van zaken
  • Vakbekwame en ervaren tegelzetters
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • Breed scala aan tegelopties

Wij kunnen voor u allerlei soorten tegelwerken bestellen én plaatsen. Ons team beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring, waardoor tegelzetten in Peel en Maas gegarandeerd op een voorspoedige en professionele wijze zal plaatsvinden.

Vraag hier uw gratis offerte aan

Meer weten over welke tegelwerken wij in uw huis kunnen zetten? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend; u zit nergens aan vast. Heeft u eigen ideeën, dan horen we deze natuurlijk graag van u. Een tevreden klant met het mooist mogelijke tegelwerk is immers waar wij als tegelzetter in Peel en Maas naar streven!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!