x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Venlo


Laat uw badkamer of andere ruimte professioneel betegelen.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Houben Tegelwerken: uw tegelzetter in Venlo

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich in rap tempo heeft ontwikkeld tot een professional in het zetten van tegels in Venlo. Onze medewerkers dragen een schat van ervaring uit de branche met zich mee. Onze tegelzetters hebben in Venlo en omstreken al jarenlange ervaring opgedaan en doen er alles aan om u tevreden te stellen met het eindresultaat. Het zetten van vloer- of wandtegels van hoge kwaliteit in uw woning, tuin of zwembad is voor ons geen enkel probleem. Wanneer u Houben Tegelwerken in Venlo voor u aan het werk zet, zult u zien dat we maatwerk leveren.

Tegelwerken op maat voor elke woning

Tegels zijn van grote invloed op de sfeer in uw woning. Wilt u een antieke stijl bewerkstelligen of juist een warme ruimte? Laat het karwei over aan Houben Tegelwerken en u zult versteld staan van het resultaat. Wij creëren maar wat graag in samenwerking met u de perfecte tegel voor welke ruimte dan ook in uw woning. Uit het brede scala aan materialen vinden we altijd geschikt materiaal. Van keramische tegels tot cementtegels en van een trendy setting tot een antieke; Houben Tegelwerken levert maatwerk.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Voordelen van Houben Tegelwerken in Venlo 

Tegelzetten in Venlo overlaten aan Houben Tegelwerken? Daar krijgt u absoluut geen spijt van. Wij verzekeren u van een professionele plaatsing, hoogwaardige tegels en deskundig advies. De belangrijkste voordelen van Houben Tegelwerken als professionele plaatser van tegels in Venlo zijn onder andere:

  • Vakbekwame tegelzetters in Venlo met tot wel 35 jaar ervaring
  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Verzekerd van écht maatwerk
  • De mooiste tegelwerken bij u in huis
  • Grote voorraad en breed assortiment

Houben Tegelwerken kan allerlei soorten tegelwerken voor u bestellen én plaatsen. Het tegelzetten in Venlo is voor ons een koud kunstje. Ons team is al jarenlang actief in de branche, waardoor wij u tevens van deskundig advies kunnen voorzien. We garanderen daarnaast dat onze tegels er jarenlang tegenaan kunnen.

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wilt u graag meer weten welke tegelwerken wij in uw woning kunnen plaatsen? Vul dan het offerteformulier in of neem contact met ons op. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend! Eigen ideeën en inspiratie wordt altijd door ons gewaardeerd. Een tevreden klant met de mooiste tegelwerken in huis is waar wij naar streven!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!