x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Roerdalen


Uw keuken of badkamer volledig naar wens.
Eikesstraat 12
6005 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Houben Tegelwerken: deskundig tegelzetten in Roerdalen

Het tegelwerk in uw huis heeft doorgaans een groot effect op de algehele sfeer in uw woning. Verliezen uw tegels hun schoonheid, dan heeft dit ook zijn weerslag op de rest. Uw tegels laten vervangen is dan een simpele doch doeltreffende oplossing. Welke reden u dan ook heeft om uw tegels te laten vervangen, vraag Houben Tegelwerken om in Roerdalen of omstreken uw tegels te plaatsen en we helpen u uit de brand.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Houben Tegelwerken is een jong en professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als tegelzetter in Roerdalen en omgeving. Onze vaktalenten leveren keer op keer maatwerk aan onze klanten. Wij zijn altijd in te zetten voor het plaatsen van de mooiste en sterkste vloer- en wandtegels in de kamer of plaats in uw huis die behoefte heeft aan nieuwe tegels. Of het nu gaat om uw badkamer, woonkamer of zwembad; Houben Tegelwerken zorgt voor maatwerk.
Het is natuurlijk wel van belang dat we voor de verbouwing weten welke materialen er gebruikt moeten worden. Heeft u hier nog geen idee over of twijfelt u, dan helpen wij u hier graag mee. Van modern tot klassiek, en van natuursteen tot keramische tegels: onze deskundige medewerkers hebben het vast en zeker al eens een keer eerder gebruikt.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Wat zijn de voordelen van Houben Tegelwerken in Roerdalen?

Wij nemen als professionele tegelzetter in Roerdalen u graag al het werk uit handen. Er wordt gezorgd voor het eindresultaat en het enige wat rest is om mooie tegelwerken voor uw woning uit te zoeken. Hakt u de knoop door en gaat u overstag om het tegelzetten in Roerdalen uit te besteden aan Houben Tegelwerken, dan garanderen we u tegels van de hoogste kwaliteit. De overige voordelen van onze organisatie hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Hoogwaardig vakwerk verzekerd
  • Medewerkers met maar liefst 35 jaar ervaring
  • Deskundig advies waar nodig
  • De mooiste tegels in Roerdalen bij u in huis

Houben Tegelwerken kan voor u allerlei soorten tegelwerken bestellen en plaatsen. De jarenlange ervaring van onze werknemers zorgt ervoor dat tegelzetten in Roerdalen en omstreken voor ons een koud kunstje is geworden. Wij geven u daarnaast de garantie dat de geplaatste tegels nog jarenlang in dezelfde topconditie blijven.

Vraag kosteloos een offerte aan

Toe aan nieuwe tegels, woonachtig in Roerdalen of omstreken en interesse in de diensten van Houben Tegelwerken? Neem dan contact met ons op of vul gratis en vrijblijvend onze offerte in. We houden bij het plaatsen van uw tegels rekening met uw ideeën en wensen. Een beeldschoon nieuw tegelwerk waar u van houdt, daar doen we het immers voor!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!