x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Nuth


Een badkamer of toilet met de mooiste tegelwerken?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Nuth?

Houben Tegelwerken is gespecialiseerd in tegelzetten in Nuth en omstreken. Dankzij de jarenlange ervaring van onze professionele medewerkers weten wij precies waar u naar op zoek bent. Zowel het zetten van vloer- als wandtegels van hoogstaande kwaliteit in uw badkamer, keuken, toilet of woonkamer is geen enkel probleem voor ons. Indien u een deskundige tegelzetter in Nuth zoekt, aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen!

De mooiste tegels in Nuth en omstreken

Tegels zijn een enorm belangrijke factor voor de algehele sfeer in uw huis. Zo kunnen de tegels bepalen of u voor een klassieke stijl gaat of juist meer een moderne sfeer wilt creëren in huis. Wanneer echter de kwaliteit van uw tegels het af begint te laten weten, heeft dit ook gevolgen voor het sfeerbeeld van uw woning. 
Wanneer u toe bent aan iets nieuws, dan bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres. Wij beloven deskundig advies en gaan graag de samenwerking met u aan, op zoek naar de perfecte tegel. Van keramische tegels tot natuursteen en van modern tot klassiek; Houben Tegelwerken levert in Nuth altijd maatwerk.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Voordelen van Houben Tegelwerken op een rij

Wanneer u tegelzetten in Nuth uitbesteedt aan Houben Tegelwerken, kunt u erop rekenen dat het resultaat aan alle verwachtingen voldoet, zo niet overtreft. Wij voorzien u van hoogwaardige tegels die op een professionele manier worden geplaatst. Tevens zijn we altijd bereikbaar voor advies. De meest belangrijke voordelen voor het kiezen van Houben Tegelwerken als professionele tegelzetter in Nuth zijn als volgt:

  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Vakbekwame tegelzetters met jarenlange ervaring
  • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
  • De mooiste tegelwerken in Nuth bij u in huis
  • Grote voorraad & breed assortiment

Het team van Houben Tegelwerken bestaat uit vaktalenten waarvan sommigen al ruim 35 jaar werkzaam zijn in de branche. U kunt er dus vanuit gaan dat tegels plaatsen in uw woning door ons altijd mogelijk is, ongeacht de situatie. Of het nu gaat om uw vloer, badkamer, woonkamer, keuken of zwembad: wij regelen het voor u. Daarnaast garanderen wij u dat onze tegels na plaatsing nog jarenlang mee zullen gaan.

Neem vrijblijvend contact op met Houben Tegelwerken

Bent u benieuwd welke tegels in Nuth wij in uw woning kunnen leggen? Neem dan contact met ons op of vul onze offerte in. Een ingevulde offerte betekent niet dat u ergens aan vastzit, deze is namelijk volledig vrijblijvend. Uiteraard horen we graag uw eigen ideeën en wensen. Een prachtig resultaat dat tot uw tevredenheid stemt is immers waar we het voor doen.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!