x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Kerkrade


Uw badkamer, toilet, zwembad of andere ruimte professioneel betegeld.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Houben Tegelwerken: professionele tegelzetter in Kerkrade

Het tegelwerk in uw huis heeft een bijzonder groot effect op de algehele sfeer in uw woning. Wanneer uw tegels hun schoonheid verliezen, heeft dit helaas ook zijn weerslag op de rest. Er is echter een simpele oplossing, namelijk de tegels laten vervangen. Bent u van plan om uw tegels te laten vervangen, maar heeft u nog geen idee wat het beste bij u en uw woning past? Dan helpen wij van Houben Tegelwerken u in Kerkrade en omstreken graag uit de brand.

Wie is Houben Tegelwerken?

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf dat zich geprofessionaliseerd heeft als tegelzetter in Kerkrade en omgeving. Wij beschikken over vakmensen die keer op keer maatwerk leveren aan onze klanten. Wij zijn inzetbaar voor het plaatsen van de mooiste en sterkste vloer- en wandtegels in elke kamer van uw huis. Of het nu gaat om uw woonkamer, badkamer, toilet of een ander gedeelte is geen enkel probleem; Houben Tegelwerken maakt het allemaal in orde voor u.

Voordat de verbouwing van start kan gaan, is het natuurlijk wel van belang om te weten wat er geplaatst mag worden. Bent u hier nog niet over uit, dan helpen wij u hier graag mee. Wij zijn van elke soort en smaak thuis. Van modern tot klassiek en van natuursteen tot keramische tegels: onze deskundige medewerkers weten van al het materiaal af.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Houben Tegelwerken in Kerkrade: dit zijn de voordelen

Houben Tegelwerken neemt u als professionele tegelwerker in Kerkrade graag alle zorgen uit handen. U hoeft zich niet meer druk te maken over het eindresultaat, het enige wat rest is om mooie tegelwerken uit te zoeken voor uw woning. Heeft u eenmaal besloten om het tegelzetten in Kerkrade uit te besteden aan ons, dan kunt u ervan op aan dat de tegels van de hoogste kwaliteit zijn. Wij hebben de belangrijkste voordelen om te kiezen voor Houben Tegelwerken op een rijtje gezet:

  • Vakbekwame tegelzetters met tot wel 35 jaar ervaring
  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Verzekerd van hoogwaardig vakwerk
  • Mooie tegels in Kerkrade op professionele wijze geplaatst
  • Grote voorraad en breed assortiment

Houben Tegelwerken kan voor u diverse soorten tegelwerken bestellen en plaatsen. Gezien de jarenlange ervaring van onze vaktalenten is het tegelzetten in Kerkrade voor ons inmiddels een koud kunstje geworden. Ons team plaatst alles op professionele en nauwkeurige wijze. Daarnaast geven wij u de garantie dat de tegels nog jarenlang hun schoonheid behouden.

Neem gratis en vrijblijvend contact op 

Bent u toe aan nieuwe tegels, woonachtig in Kerkrade en heeft u interesse in de diensten van Houben Tegelwerken? Neem dan contact met ons op of vul gratis en vrijblijvend onze offerte in. Uiteraard houden we bij het tegelzetten rekening met uw ideeën en wensen. Een mooi nieuw tegelwerk waar u van houdt is immers waar we het voor doen!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!