x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Bergen


Een prachtige betegelde badkamer? Lees dan verder.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

De mooiste tegelwerken in Bergen

Wilt u een tegelvloer laten zetten of gaat u verbouwen of renoveren en wilt u nieuwe tegels laten plaatsen? Dan kunt u deze klus overlaten aan een professionele tegelzetter in Bergen. Als u op zoek bent naar een tegelzetter bij u in de buurt, bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het zetten van vloertegels, badkamertegels, wandtegels en nog veel meer. Dus is uw badkamer, keuken of woonkamer aan vervanging toe? Ons team helpt u graag verder met de mooiste tegelwerken in Bergen.

Een tegel die past bij uw stijl

Er wordt tegenwoordig naast het betegelen van de keuken, badkamer en het toilet ook vaak gekozen om tegels te laten plaatsen in de woonkamer. Voor een groot deel bepalen tegels dan ook de sfeer van uw woning. Houdt u van een strakke, moderne stijl of wilt u juist een gezellige, warme ruimte creëren? Houben Tegelwerken heeft ruime ervaring in tegelzetten in Bergen en kan u daarom voorzien van een mooi tegelwerk dat past bij uw stijl. Wilt u graag uw keuken, toilet of woonkamer vernieuwen, of wilt u juist een zwembad laten betegelen? Bij ons vindt u voor iedere ruimte een unieke tegel. 

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Houben Tegelwerken: professionele tegelzetter in Bergen

Besteedt u tegelzetten in Bergen uit aan een professioneel bedrijf met kennis van zaken, dan bent u verzekerd van een aantal voordelen. Houben Tegelwerken biedt u hoogwaardige kwaliteit tegels, deskundig advies en professionele plaatsing. Met tegels kunt u elke sfeer in huis brengen en daarnaast bieden ze veel praktische voordelen. Kiest u voor tegels in Bergen van Houben Tegelwerken, dan bent u verzekerd van:

  • Een ervaren en professionele tegelzetter;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Jarenlange ervaring;
  • Uitgebreid assortiment;
  • Klantenservice met kennis van zaken;
  • 5 jaar garantie op bijna alle producten.

Bij Houben Tegelwerken bespaart u een hoop geld: u maakt een keuze uit de tegels in ons assortiment en wij betegelen direct uw toilet, badkamer, zwembad of andere ruimte(s). Wij hebben voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien vloer- en wandtegels van hoogwaardige kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het team van Houben Tegelwerken kan u voorzien van tegels in Bergen van zeer hoge kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Uiteraard houden we rekening met uw persoonlijke ideeën en wensen. Wij voorzien uw ruimte graag van de mooiste tegelwerken in Bergen.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!