x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Tegelwerken van hoge kwaliteit

Bij een nieuwe badkamer, keuken of woonkamer of het renoveren van een ruimte speelt het formaat, de kleur, de vorm en het materiaal van wand- en vloertegels een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer. Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het zetten van vloer- en wandtegels van onder andere toiletten, badkamers, keukens en zelfs zwembaden. Elke ruimte werken we tot in detail af. Is uw badkamer, toilet, keuken of woonkamer aan renovatie toe? Wij hebben een ruim assortiment wand- en vloertegels en kunnen elke ruimte voorzien van de mooiste tegelwerken.

Oog voor detail

Houben Tegelwerken biedt unieke tegelwerken voor elke stijl. Het maakt niet uit of u van natuursteen of juist van keramische tegels houdt: wij verzorgen alle soorten tegelwerk. Denk hierbij aan het betegelen van een tegelvloer, de badkamer, de keuken of het toilet. Onze vakbekwame tegelzetters leveren tegelwerken van hoge kwaliteit en werken alle tegelwerken tot in de puntjes af.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw ideeën omzetten in een reëel resultaat. U hoeft alleen te bepalen wat u wilt en onze specialisten nemen het werk voor u uit handen!

Maatwerk voor elke situatie

De vakbekwame tegelzetters van Houben Tegelwerken gaan zeer secuur te werk en voorzien elke gewenste ruimte van tegelwerken die langdurig van uitstekende kwaliteit blijven. Daarnaast bespaart u bij Houben Tegelwerken een hoop geld: u kiest tegels uit ons assortiment en wij betegelen direct uw badkamer, keuken, toilet of andere ruimte(s). Van mozaïek tot prachtig natuursteen: als gerenommeerd tegelzetbedrijf leveren wij voor elke situatie passend maatwerk.

Neem gratis & vrijblijvend contact op

U kunt altijd vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Bent u benieuwd welke tegelwerken wij voor u kunnen plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met uw ideeën en wensen. Laat u verrassen door de mogelijkheden van Houben Tegelwerken en geniet jarenlang van uw prachtige tegelwerk!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!