x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels komen tegenwoordig veel voor in badkamers, toiletruimtes en ook in keukens. Een mozaïek tegeltje geeft een ruimte extra sfeer en op deze manier kunt u elke gewenste ruimte een unieke uitstraling geven. Mozaïek is in vele uitvoeringen, kleuren en vormen te verkrijgen. Ook voor het maken van uw keuze in deze kleine tegeltjes helpt Houben Tegelwerken u graag!

Het gebruik van mozaïek

Mozaïek is veelzijdig en is snel en eenvoudig te plaatsen in badkamers, toiletten, sauna's, zwembaden of keukens. Met mozaïek kunnen bochten, scherpe hoeken en overgangen gemakkelijk gemaakt worden. Er zijn verschillende soorten mozaïek te verkrijgen zoals glasmozaïek, kiezelmozaïek, aluminium mozaïek en keramisch mozaïek. U kunt zelf bepalen welke soort het beste bij uw smaak en de stijl van de ruimte past.

Mozaïek tegels laten plaatsen?

Zeker de laatste jaren heeft mozaïek een grote plaats veroverd in het interieur van badkamers, toiletten en keukens. Zowel wanden als vloeren kunnen wij voorzien van prachtige mozaïek tegels. Wat denkt u van mooie decoratieve wandmozaïeken; keramisch of van glas. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons ruime assortiment tegels. Het team van Houben Tegelwerken plaatst uw mozaïek tegels op professionele wijze en voorziet u van deskundig advies. Daarnaast bespaart u bij Houben Tegelwerken een heleboel geld: u kiest de mozaïek tegels uit ons assortiment en wij betegelen direct uw keuken, toilet, badkamer of andere ruimte. U bent verzekerd van tegels waar u jarenlang van kunt genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan. Uiteraard houden wij rekening met uw eigen wensen en ideeën.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!