x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Meerssen


Op zoek naar de badkamer of toilet van uw dromen?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelzetter in Meerssen: Houben Tegelwerken

Wanneer er over échte sfeermakers van een huis gesproken wordt, worden tegelwerken niet vaak in acht genomen. Een prachtige vloer of wand is juist een beslissende factor voor het karakter dat uw interieur uitstraalt. De expertise van de tegelzetters van Houben Tegelwerken en het hoogwaardige vakwerk, resulteert in de meest prachtige tegelwerken in Meerssen. Wilt u een warme ruimte, klassieke ruimte of juist een moderne ruimte creëren? Het team van Houben Tegelwerken helpt u als tegelzetter in Meerssen naar het beoogde doel. Het tegelzetten in Meerssen zal met elk project voorspoedig verlopen. 

Wie zijn wij?

Houben Tegelwerken levert door hoogwaardig vakwerk en specialisme de mooiste resultaten. De tegelzetters zijn inzetbaar voor het plaatsen van tegels voor onder andere uw keuken, woonkamer, badkamer, toiletten en zelfs uw zwembad. Of u nu van natuursteen, leisteen of keramische stenen houdt: wij helpen u graag in de zoektocht naar de perfecte tegels in Meerssen.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

Kiest u voor Houben Tegelwerken in Meerssen, dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

Bent u van plan om het tegelzetten in Meerssen uit te besteden aan specialisten? Ons specialistische team levert bij elke plaatsing maatwerk. U verzekert zich hierdoor van een professionele plaatsing met hoogwaardige kwaliteit tegels tegen scherpe prijzen. Wij hebben hieronder enkele voordelen van Houben Tegelwerken voor u op een rij gezet: 

  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit tegels
  • Grote voorraad en breed assortiment
  • Expertise en deskundigheid

Wilt u nieuwe tegelwerken voor in uw woonkamer, badkamer, toilet, keuken of zelfs uw zwembad? Werp een blik in het inspiratieboekje en vraag naar de mogelijkheden. Het team van Houben Tegelwerken kan u de voor- en nadelen van diverse tegelsoorten vertellen. U bent verzekerd van deskundig advies. De tegelzetters in Meerssen van Houben Tegelwerken hebben immers meer dan 35 jaar ervaring.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden 

Bent u benieuwd welke tegels in Meerssen wij in uw woning kunnen leggen en bent u benieuwd wat Houben Tegelwerken voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. De offerte is geheel gratis, u zit dus nergens aan vast. Vertel uw ideeën en wensen, het team van Houben Tegelwerken zal er alles aan doen om uw wensen te overtreffen. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!