x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Voerendaal


De mooiste tegels middels vakwerk gezet.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Professionele tegelwerken in Voerendaal

Als professioneel tegelzetter in Voerendaal en omstreken weet Houben Tegelwerken maar al te goed hoe sfeerbepalend een tegelwerk kan zijn in uw woning. Wanneer de kwaliteit te wensen over laat of begint te vervagen na jaren van trouwe dienst, heeft dit ook zo zijn gevolgen op het sfeerbeeld bij u thuis. Dankzij nieuwe tegels zorgen wij ervoor dat uw huis er weer als nieuw uitziet. Een oude vertrouwde stijl of juist iets compleet nieuws: Houben Tegelwerken maakt het voor u in orde. Wij helpen u maar wat graag met het uitzoeken en plaatsen van tegels in Voerendaal en omgeving!

Wie is Houben Tegelwerken?

Houben Tegelwerken is een jong bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van tegelwerken in Voerendaal en omgeving. Onze vaktalenten doen er alles aan om het best mogelijke resultaat te realiseren bij u thuis. Houben Tegelwerken is inzetbaar voor het plaatsen van kwalitatief hoogstaande vloer- en wandtegels in badkamers, toiletten, woonkamers en nog veel meer ruimtes in uw huis.
Indien gewenst helpen wij u zeer graag in de zoektocht naar de perfecte tegel voor uw woning. Wij hebben voor elke stijl een mooi passende tegel. Of u nu een moderne setting wilt of een klassieke, meer van natuursteen houdt of juist van keramische tegels: Houben Tegelwerken zorgt altijd voor maatwerk bij u in huis.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van Houben Tegelwerken in Voerendaal

Van plan om het tegelzetten in Voerendaal uit te besteden aan Houben Tegelwerken? Een slimme keus! U hoeft zich dan namelijk geen zorgen meer te maken over het resultaat. Bij ons staat dit namelijk altijd als een huis. We hebben de meest belangrijke voordelen om voor Houben Tegelwerken als professionele tegelzetter in Voerendaal te kiezen voor u op een rijtje gezet:
Vakbekwame tegelzetters met tientallen jaren ervaring

  • Verzekerd van het beste maatwerk
  • Uitgebreide kennis van zaken
  • Grootse voorraad & breed assortiment
  • De mooiste tegelwerken in huis

Houben Tegelwerken bestaat uit een team van professionals met jarenlange ervaring in de branche. Bent u op zoek naar deskundig advies, dan kunnen wij u altijd helpen. U kunt ervan uitgaan dat tegelzetten in Voerendaal en omstreken door ons op een professionele wijze zal gebeuren.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Benieuwd welke tegels in Voerendaal wij in uw huis kunnen plaatsen? Aarzel niet en vul het offerteformulier in. Deze offerte is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Ook staan we altijd open voor originele ideeën die u bedacht heeft. Op deze manier realiseren wij een zo mooi mogelijk eindresultaat!

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!