x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Vloertegels

Er is een enorme keuze in vloertegels voor elke sfeer, van rustiek tot super modern en alles wat daar tussen past. Vloertegels zijn ook voor wanden te gebruiken en dat geeft een hele aparte, exclusieve uitstraling. Tevens zijn veel vloertegels vorstbestendig zodat uw woonkamer- of keukenvloer een schitterend geheel vormt met het buitenterras. Omdat vloertegels sfeerbepalend zijn voor uw woning is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Houben Tegelwerken helpt u graag bij het maken van die keuze.

Hoge kwaliteit vloertegels

Doordat tijdens het bakproces de poriën van de vloertegel dichtbranden, zijn vloertegels makkelijk in gebruik. Dit zorgt ervoor dat vloertegels ondoordringbaar voor vuil worden.

Vloertegels zijn kras- en stootbestendig en werken ideaal in samenwerking met vloerverwarming. In combinatie met de praktische voordelen bieden tegels vele voordelen. U kunt de tegels gemakkelijk schoonmaken en de vloer kan goed tegen een stootje. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit vloertegels waar u jarenlang van kunt genieten!

Vloertegels voor elk interieur

Tegels bepalen grotendeels de sfeer in uw woning. Het maakt niet uit of u van klassiek, modern of juist van natuursteen houdt: Houben Tegelwerken heeft een ruim assortiment vloertegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien. Bekijk ons ruime assortiment tegels en kies de tegel die past bij uw wensen en eisen. Bij Houben Tegenwerken bent u verzekerd van professionele plaatsing en deskundig advies. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons gratis online offerteformulier in.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!