x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Gennep


Uw droombadkamer of toilet vind u bij Houben Tegelwerken.
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Hoogwaardige tegelwerken in Gennep

Een prachtige vloer of wand is een sterk bepalende factor voor de stijl van uw interieur. Wilt u een warme, moderne of klassieke ruimte creëren? Het plaatsen van hoge kwaliteit tegels in Gennep speelt hierbij een belangrijke rol. Het deskundige team van Houben Tegelwerken beschikt over jarenlange ervaring in het tegelzetten in Gennep en weet als geen ander welk tegelwerk bij uw interieur past. Het team van Houben Tegelwerken in Gennep gaat maar al te gang voor u aan de slag en plaatst met alle passie de hoge kwaliteit tegels op nauwkeurige en secure wijze.

Hoe kan Houben Tegelwerken u van dienst zijn? 

Houben Tegelwerken is een zeer gespecialiseerd, maar jong bedrijf. Het team van Houben Tegelwerken heeft echter jarenlange ervaring en is, door haar expertise en vakwerk, verantwoordelijk voor de mooiste tegelwerken in Limburg. De combinatie van hoge kwaliteit tegels in Gennep en het maatwerk van onze tegelzetters in Gennep, zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer of wand. Ons team is inzetbaar voor tegelwerken voor onder andere uw woonkamer, badkamer, keuken, toiletten en zelfs uw zwembad.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van professionele tegelwerken in Gennep

Houben Tegelwerken beschikt over een breed assortiment en een grote voorraad. Bent u een liefhebber van keramische stenen of natuurstenen zoals leisteen en marmer? De experts van Houben Tegelwerken kunnen u deskundig advies geven over de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor het tegelzetten in Gennep van Houben Tegelwerken, dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

  • Vakkundige tegelzetters met ruim 35 jaar ervaring
  • Professioneel productadvies
  • Breed assortiment & grote voorraad
  • Scherpe prijzen voor hoogwaardige producten
  • Op bijna alle producten 5 jaar garantie

Wilt u uw badkamer, woonkamer, keuken of toilet renoveren of bent u simpelweg toe aan iets nieuws? Bespreek de mogelijkheden en geef uw wensen door. De experts zullen u voorzien van deskundig advies en onze tegelzetters in Gennep zullen uw wensen overtreffen.

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan 

Bent u benieuwd naar wat Houben Tegelwerken voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, Houben Tegelwerken helpt u graag verder. Natuurlijk kunt u ook helemaal gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Met oog voor detail en maatwerk bij elk project, zal Houben Tegelwerken ook bij u een prachtig resultaat leveren. 

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!