x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Ruim assortiment tegels voor elke ruimte

Houben Tegelwerken is gespecialiseerd in het leggen van tegels en vloeren en biedt u daarom ook een ruim assortiment tegels, vloeren en vloerverwarming aan. Bij Houben Tegelwerken bespaart u een hoop geld; u maakt een keuze uit de mooiste tegels in ons assortiment en wij betegelen direct uw badkamer, toilet, zwembad of andere ruimtes. Bekijk snel ons assortiment tegels en kies uw tegel!

Unieke tegels voor elke stijl

Houben Tegelwerken biedt de meest unieke tegels aan en heeft tegels voor iedere stijl; of u nu een moderne kamer heeft of juist een klassieke ruimte, van keramische tegels houdt of juist van natuursteen.

Wij hebben vloertegels en wandtegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien. Bovendien kunt u direct een afspraak maken voor de betegeling van deze ruimtes; Houben Tegelwerken is tevens uw tegelzetter.

Tegels laten zetten? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar leuke badkamertegels, heeft u een zwembad die u wilt betegelen of andere ruimtes die u wilt voorzien van tegels? Bekijk dan snel het ruime assortiment van Houben Tegelwerken en maak de keuze die voldoet aan uw wensen. Bij Houben Tegelwerken gaat u altijd tevreden naar huis. Wij zijn actief in Limburg en voorzien u tevens graag van advies. Bestel dus snel de leukste tegelwerken en maak van uw kamer weer één passend geheel!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!