x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Beesel


Op zoek naar prachtige betegeling, zowel binnen als buiten?
Eikesstraat 12
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Contact opnemen

Tegels in Beesel laten zetten?

Houben Tegelwerken is een gespecialiseerd en jong bedrijf met ruime ervaring in het zetten van tegels in Beesel en omgeving. Onze professionele tegelzetters werken iedere ruimte tot in de puntjes af en zijn inzetbaar voor het zetten van vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit van bijvoorbeeld toiletten, badkamers, woonkamers en zwembaden. Bent u op zoek naar een tegelzetter in Beesel of omgeving? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan! Ons professionele team heeft de juiste kennis en ervaring in huis om u te voorzien van prachtige tegelwerken.

Voor iedereen een passend tegelwerk

Tegels bepalen grotendeels de sfeer van uw woning. Wilt u een warme ruimte creëren of kiest u voor een moderne, strakke stijl? Het team van Houben Tegelwerken leunt op een ruime portie ervaring en daardoor is geen enkele klus teveel. Wilt u graag uw badkamer, keuken, toilet of woonkamer vernieuwen? Wij helpen u graag verder en bieden voor iedere stijl een unieke tegel. Het maakt niet uit of u een moderne of klassieke kamer heeft, van keramische tegels of juist van natuursteen houdt: Houben Tegelwerken plaatst prachtige tegelwerken in Beesel voor elke ruimte en elke stijl.

Contact opnemen met Houben tegelwerken

Deskundig met ruime ervaring

De voordelen van een professionele tegelzetter in Beesel

Tegelzetten in Beesel uitbesteden aan een professioneel bedrijf met kennis van zaken heeft zo zijn voordelen. U bent namelijk verzekerd van professionele plaatsing, hoogwaardige kwaliteit tegels en deskundig advies. Daarnaast ervaart u o.a. nog de volgende voordelen, indien u kiest voor Houben Tegelwerken:

  • Kennis van zaken & hoogwaardige kwaliteit
  • Grote voorraad en breed assortiment
  • Hoogwaardig vakwerk
  • De mooiste tegelwerken in Beesel
  • Vakbekwame en ervaren tegelzetters

Als professionele tegelzetters kunnen wij alle soorten tegelwerken voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het betegelen van uw vloer, badkamer, keuken, toilet of zwembad. Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring die uw vloer tevens op professionele en nauwkeurige wijze in elkaar kunnen leggen. Met Houben Tegelwerken bent u verzekerd van tegels in Beesel die langdurig van hoogwaardige kwaliteit blijven.

Tegelzetten in Beesel? Vraag een offerte aan!

Besteedt u het laten zetten van uw tegels uit aan een professionele tegelzetter, dan bent u ervan verzekerd dat de tegels snel en vakkundig worden gelegd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Vanzelfsprekend houden we bij het leggen van uw tegels rekening met uw persoonlijke ideeën en wensen. Wij verzekeren u van prachtige en hoogwaardige tegels waar u jarenlang van zult genieten.

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!