x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Vloeren leggen

Houben Tegelwerken is niet alleen gespecialiseerd in het zetten van tegels, maar legt bovendien uw vloer op een nauwkeurige, professionele wijze in allerlei ruimtes. Het voordeel van Houben Tegelwerken is het kunnen aanbieden van een totaalpakket. Ons bedrijf legt uw tegels in elke gewenste ruimte, voorziet uw vloeren van vloerverwarming en heeft een uitgebreid assortiment aan (vloer)tegels. U krijgt daarom een fikse korting als u het gehele pakket aanschaft. Bekijk snel het assortiment van Houben Tegelwerken en maak een keuze uit de prachtige vloeren voor uw kamer.

Professionele plaatsing & uitstekende kwaliteit

Houben Tegelwerken legt betonnen en stenen vloeren in iedere ruimte, of het nu om een tegelvloer of betonvloer in uw slaapkamer, garage, woonkamer of kantoor gaat.

Allereerst strijken we uw vloer gelijk, zodat onze gespecialiseerde werknemers daarna eventueel de vloerverwarming kunnen leggen en ten slotte uw vloeren leggen. Bij Houben Tegelwerken gaat men professioneel en secuur te werk, waardoor uw vloeren langdurig van goede kwaliteit blijven.

Vloer laten leggen? Neem contact op

Wilt u een vloer laten leggen door een professioneel bedrijf? Bij Houben Tegelwerken bent u aan het juiste adres voor het leggen van al uw vloeren. Bovendien zal Houben Tegelwerken ook uw vloer glad strijken en uw vloerverwarming aanleggen. Alles bij één adres. Bekijk snel ons assortiment vloeren en neem voor meer informatie contact met ons op. We zullen uw mogelijkheden uitgebreid met u bespreken!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!