x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Contact met Houben Tegelwerken

Houben Tegelwerken is specialist in het leggen van uw vloer, voorzien van vloerverwarming en het zetten van uw tegels. Tevens biedt dit professionele bedrijf u een ruim assortiment aan tegels, vloeren en vloerverwarmingen aan. Bij Houben Tegelwerken kunt u terecht voor het gehele pakket: u kiest een vloer, wij strijken uw vloer gelijk en leggen de vloer er nauwkeurig in. Bovendien kunnen wij u door de aanbieding van het gehele pakket een fikse korting bieden tegenover andere bedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in het leggen van een vloer, eventueel voorzien van vloerverwarming of het zetten van tegels? Neem dan snel contact op met Houben Tegelwerken. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij onze werknemers. Ook voor advies staan wij voor u klaar. Uiteindelijk zullen wij een afspraak maken, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wilt u een afspraak maken met Houben Tegelwerken? Schroom dan niet en neem gerust contact op met onze professionele tegelzetters en vloerenleggers. Onze werknemers zijn nauwkeurig en werken secuur tot in de details, waardoor wij u een vloer, vloerverwarming en/of tegels van uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Bekijk dus snel het ruime assortiment op onze site!

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!