x
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier!
H
8,6/10 - Bekijk reviews

Professionele tegelzetters

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter? Dan bent u bij Houben Tegelwerken aan het juiste adres. De professionele tegelzetters van Houben Tegelwerken zijn echte vakmensen met jarenlange ervaring als het gaat om het op een professionele manier betegelen van onder andere toiletten, badkamers, keukens, woonkamers en zelfs zwembaden. Met Houben Tegelwerken bent u altijd verzekerd van duurzame kwaliteit en vakkundige plaatsing. Onze tegelzetters werken met de grootste zorg en aandacht aan een project, zijn nauwkeurig en bieden optimale service.

De voordelen van Houben Tegelwerken

Houben Tegelwerken verzorgt als tegelzetter alle soorten tegelwerken. Hierbij kunt u denken aan het betegelen van de keuken, de badkamer, het toilet en een tegelvloer. Onze vakbekwame tegelzetters zijn daarnaast in staat om uw vloer op professionele en nauwkeurige wijze in elkaar te leggen.

Wij gaan zeer secuur te werk en kunnen verzekeren dat uw tegels langdurig van uitstekende kwaliteit zullen blijven. Kiest u voor Houben Tegelwerken, dan ervaart u onder andere de volgende voordelen:

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Professionele plaatsing
  • Ervaren tegelzetters.

Vraag online een offerte aan

Zoekt u een ervaren en professionele tegelzetter voor het plaatsen van prachtige tegelwerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons online offerteformulier in. U bent ervan verzekerd dat uw tegels vakkundig en snel worden gelegd. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en ideeën. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en geniet van hoge kwaliteit tegelwerken.

Bekijk hier enkele projecten waar wij trots op zijn.

Houben Tegelwerken Vakmanschap tot in perfectie
Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel, Limburg
Nederland

Werkgebieden
Contact

Eikesstraat 41
6013 RD Hunsel
Gemeente Leudal te Limburg
Nederland

T 0643271588
E info@houbentegelwerken.nl

Neem contact op

Vul uw review in!