Oeps, momenteel worden er technische werkzaamheden verricht aan deze website. Binnen enkele weken zal deze volledig vernieuwd gelanceerd worden.


Heeft u vragen?
Neem contact op met Bert Houben via:
+31643271588 OF info@houbentegelwerken.nl

VloerverwarmingDe producten van Houben Tegelwerken zijn niet alleen functioneel van aard, maar met deze producten straalt u bovendien sfeer en warmte uit; naast tegels en vloeren bent u ook voor vloerverwarmingen aan het juiste adres. Uiteraard legt Houben Tegelwerken de vloerverwarming direct onder uw vloer. Met de vloerverwarming van Houben Tegelwerken heeft u nooit meer koude voeten en loopt u voortaan over een verwarmde vloer. Heerlijk voor in de badkamer of andere ruimtes. Bekijk daarom snel het assortiment vloerverwarmingen van ons bedrijf!

Wilt u vloerverwarming onder een houten vloer; vloerverwarming onder een laminaatvloer, vloerverwarming onder parketvloer, of vloerverwarming onder uw vloertegels? Houben Tegelwerken biedt vloerverwarming aan voor onder alle soorten vloeren. Ook voor elektrische vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Daarnaast krijgt u bij ons een uniek aanbod; bij aankoop van een vloer en vloerverwarming, waarbij wij de vloerverwarming aanleggen, profiteert u van fikse kortingen betreft het gehele pakket van Houben Tegelwerken. Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarmingen, het gladstrijken van vloeren en het inleggen van vloeren.

Interesse in een vloerverwarming? Bekijk gerust het aanbod van Houben Tegelwerken en zie de vele mogelijkheden voor uw vloer. Wij hebben vloerverwarmingen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikte vloerverwarming is, passend bij uw situatie. Graag advies of meer informatie betreft vloerverwarming? Bij vragen over vloerverwarming staat Houben Tegelwerken altijd voor u klaar!