Oeps, momenteel worden er technische werkzaamheden verricht aan deze website. Binnen enkele weken zal deze volledig vernieuwd gelanceerd worden.


Heeft u vragen?
Neem contact op met Bert Houben via:
+31643271588 OF info@houbentegelwerken.nl

Over Houben TegelwerkenHouben Tegelwerken is reeds jarenlang een begrip in de markt. Al vanaf het begin is Bert Houben; eigenaar van Houben Tegelwerken, voornamelijk actief in tegelwerken zowel voor consument, als aannemer maar ook voor andere tegelzetters. Tegelwerken is een onderdeel van de afbouw nieuwbouw / verbouwing. Sporadisch komt het ook voor dat Houben Tegelwerken, binnen projecten ook nog andere zaken uit de nieuwbouw en verbouwing aanneemt en hier haar netwerk van partnerbedrijven voor inschakelt. Zo heeft de opdrachtgever alles onder 1 dag en kan erop bouwen dat het met de kwaliteit van deze partners wel snor zit!

Houben Tegelwerken is een professioneel klassebedrijf en wil dan ook niet gaan wedijveren met de zogenaamde “amateurs met goede bedoelingen” binnen de markt. Ondanks dat we ons positioneren als professioneel bedrijf kunnen we toch een uitstekende “beste prijs / kwaliteit” dienstverlening verzorgen. Dit door onze zeer efficiënte werkwijze.

Neem u svp vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden eens door te lopen.