Oeps, momenteel worden er technische werkzaamheden verricht aan deze website. Binnen enkele weken zal deze volledig vernieuwd gelanceerd worden.


Heeft u vragen?
Neem contact op met Bert Houben via:
+31643271588 OF info@houbentegelwerken.nl

TegelsHouben Tegelwerken is gespecialiseerd in het leggen van tegels en vloeren en biedt u daarom ook een ruim assortiment tegels, vloeren en vloerverwarming aan. Bij Houben Tegelwerken bespaart u een hoop geld; u maakt een keuze uit de mooiste tegels in ons assortiment en wij betegelen direct uw badkamer, toilet, zwembad of andere ruimtes. Bekijk snel ons assortiment tegels en kies uw tegel!

Houben Tegelwerken biedt de meest unieke tegels aan en heeft tegels voor iedere stijl; of u nu een moderne kamer heeft of juist een klassieke ruimte, van keramische tegels houdt of juist van natuursteen? Wij hebben vloertegels en wandtegels voor elke ruimte die u van tegels wilt voorzien. Bovendien kunt u direct een afspraak maken voor de betegeling van deze ruimtes; Houben Tegelwerken is tevens uw tegelzetter.

Bent u op zoek naar leuke badkamertegels, heeft u een zwembad die u wilt betegelen of andere ruimtes die u wilt voorzien van tegels? Bekijk dan snel het ruime assortiment van Houben Tegelwerken en maak de keuze die voldoet aan uw wensen. Bij Houben Tegelwerken gaat u altijd tevreden naar huis. Wij zijn actief in Limburg en voorzien u tevens graag van advies. Bestel dus snel de leukste tegelwerken en maak van uw kamer weer één passend geheel!