Oeps, momenteel worden er technische werkzaamheden verricht aan deze website. Binnen enkele weken zal deze volledig vernieuwd gelanceerd worden.


Heeft u vragen?
Neem contact op met Bert Houben via:
+31643271588 OF info@houbentegelwerken.nl

Afspraak makenHouben Tegelwerken is specialist in het leggen van uw vloer, voorzien van vloerverwarming en het zetten van uw tegels. Tevens biedt dit professionele bedrijf u een ruim assortiment aan tegels, vloeren en vloer-verwarmingen aan. Bij Houben Tegelwerken kunt u terecht voor het gehele pakket: u kiest een vloer, wij strijken uw vloer gelijk en leggen de vloer er nauwkeurig in. Bovendien kunnen wij u door de aanbieding van het gehele pakket een fikse korting bieden tegenover andere bedrijven.

Heeft u interesse in het leggen van een vloer, eventueel voorzien van vloerverwarming of het zetten van tegels? Neem dan snel contact op met Houben Tegelwerken. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij onze werknemers. Ook voor advies staan wij voor u klaar. Uiteindelijk zullen wij een afspraak maken, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wilt u een afspraak maken met Houben Tegelwerken? Schroom u dan niet en neem gerust contact op met onze professionele tegelzetters en vloeren-leggers. Onze werknemers zijn nauwkeurig en werken secuur tot in de details, waardoor wij u een vloer, vloerverwarming en/of tegels van uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Bekijk dus snel het ruime assortiment op onze site!